8517
15:46 11.092017

В Ужгороді провели традиційний турнір «Пам’яті тенісних зірок Закарпаття»

Спорт 1771

Протягом двох днів, 9–10 вересня, на кортах СК «Юність» відбувалися цікаві тенісні поєдинки.

IMG_1020

Ці змагання проводяться з метою популяризації тенісу в нашому краї, а також ушанування пам’яті відомих спортсменів, котрих за довгий час існування цього виду спорту на Закарпатті було чимало.

Окрім дитячих змагань, організатори вирішили провести і ветеранські, адже, швидше за все, це буде останній цього року тенісний турнір на відкритих кортах. Виявили бажання позмагатися близько півсотні спортсменів із різних куточків Закарпаття, а також гості зі Львівщини. Серед них були як молоді та перспективні тенісисти, так і досвідчені, котрі грають уже не один рік.

Уболівальники могли спостерігати і за одиночними змаганнями, і за протистояннями пар. Було помітно, що спортсмени серйозно налаштовані й добре підготовлені. Попри те, що між учасниками точилася справжня боротьба, за межами кортів панувала дружня атмосфера.

IMG_0961

Серед ветеранів до 45 років пальму першості виборов Андрій Куценко. У категорії 45+ цього разу не було рівних Василю Геричу. Золтан Лакатош виявився найсильнішим серед учасників, котрим за 65 років.

У парному розряді до 100 років (береться до уваги вік обох спортсменів) найкращі показники продемонстрували Павло Черевко та Валентин Свалявчик. У змаганнях більш досвідчених спортсменів (100+) непереможеними залишилися Василь Герич і Володимир Лизан.

Серед молодших спортсменів також точилася гостра боротьба. Хоча їм і не завжди вдавалося виконати ту чи іншу комбінацію або ж зробити потужний удар, проте та жага до перемоги, яка від них ішла, вартувала уваги.

Юрій Келемен відзначився хорошим рівнем підготовки і цілком закономірно тріумфував серед юнаків до 10 років. Серед старших спортсменів, а саме до 14 років, переміг Артем Джурджа. Визначали кращих і в парному розряді. Ними виявилися вищезгаданий Артем Джурджа в парі з Марком Медюхом. Дівчата також намагалися не відставати від своїх колег і показували цікавий теніс. За підсумками виснажливих поєдинків кращою стала Дарина Глібчук.

За ці два дні на кортах можна було побачити як яскраві злети тих чи інших спортсменів, так і прикрі падіння. Загалом це спортивне дійство відбулося на високому рівні й подарувало купу позитивних емоцій спортсменам та їхнім тренерам, а також глядачам та організаторам.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини