8577
12:49 13.092017

За спортивні досягнення закарпатцю придбають квартиру за кошти обласного бюджету

Спорт 2703

Це посилюватиме мотивації в інших на досягнення високих спортивних результатів. Відповідний проекту рішення «Про придбання квартири учаснику ХХХІ літніх Олімпійських ігор Герею А. А» вноситься на розгляд депутатів облради в ході 8-ї сесії, перше засідання якої відбудеться 21 вересня п.р.

0086

Міністерство молоді та спорту України раніше вже клопотало щодо вирішення питання покращення житлово-побутових умов багаторазовому призеру чемпіонатів світу та Європи, члену Національної збірної команди України на участь у ХХХІ літніх Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-де-Жанейро (Бразилія), заслуженому майстру спорту України з фехтування Герею Анатолію Анатолійовичу.

На даний час Анатолій Герей проживає із членами родини у помешканні із житловою площею 29 м.кв. та перебуває на квартирному обліку виконавчого комітету Ужгородської міськради.

Видатки, що спрямовуватимуться на придбання житла Герею А.А., здійснюватимуться за рахунок та у межах коштів передбачених в обласному бюджеті на реалізацію заходів Програми розвитку фізичної культури і спорту в Закарпатській області на період до 2020 року, у частині „Поліпшення житлово-побутових умов шляхом придбання житла учасникам Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських ігор, призерам Чемпіонатів та Кубків Світу та Європи – членам національних збірних команд України, провідним спортсменам і фахівцям”.

Так, згідно з Програмою у 2017 році на виконання зазначеного вище завдання передбачено 800,0 тис. гривень. Ця сума є достатньою для його реалізації, включаючи видатки, пов’язані із оформленням необхідних процедур і не потребує додаткових витрат.

Реалізація проекту спрямоване на соціальну підтримку найкращих спортсменів Закарпаття та розглядається як стимулюючий приклад, що сприятиме посиленню мотивації спортсменів Закарпаття на досягнення високих спортивних результатів, популяризацію і піднесення спортивного авторитету краю, як на Всеукраїнській так і на міжнародній спортивних аренах, інформує прес-служба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака разом із американськими колегами консультуватимуть воїнів
13:22
Хустський міський водоканал має нового керівника
13:07
Закарпатці орють, сіють, садять. У скільки обходиться засадити город
12:52
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки 
12:03
Вимагаючи неіснуючий борг, кати загнали мукачівця у душову кабіну і змушували битися головою об стіну
11:59
На Мукачівщині затримали підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
11:51
На вулиці Новака в Ужгороді сьогодні перекриють проїзд
11:42
На Закарпатті запрацювали ще три поліцейські станції
11:37
«Як минуле допомагає зрозуміти нам цю війну»: лекція від Української академії лідерства для ужгородців та гостей міста
11:01
51 медаль і перше загальнокомандне місце привезли закарпатці з чемпіонату України зі змішаних бойових мистецтв
10:15
Всі новини