8648
09:17 18.092017

Турнір Федерації тенісу України зібрав понад 50 учасників

Спорт 2320

Черговий турнір Федерації тенісу України 2-ї категорії під назвою «Кольори Закарпаття» відбувся на кортах Тячівської ДЮСШ з 14 по 17 вересня.

IMG_6069

На цей раз юні тенісисти змагалися в одиночному і парному розрядах у вікових категоріях до 10, 12 і 16 років. Понад 50 учасників зі Львова, Івано-Франківська, Коломиї, Стрия, Трускавця, Ужгорода, Мукачева, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева протягом 4-х днів демонстрували у напружених і видовищних поєдинках свою майстерність, технічну, тактичну підготовленість і волю до перемоги у. Сприяли цьому не тільки чудова, по-справжньому літня погода, а й відмінно підготовлена тенісна база Тячівської ДЮСШ, яка по праву вважається однією з кращих в Україні.

Втішили виступи і якість гри закарпатців, на рахунку яких 7 перших місць, 4 других і 3 третіх. Переможцями турніру стали О.Дупин (Ужгород), М.Глібчук, І.Шишмарьов (обидва Тячів), Ю.Келемен (Хуст). Срібними і бронзовим призерами – М. Маслей та В.Маслей (Мукачево), тячівки М.Шишмарьова і Д.Глібчук, А.Джурджа (Ужгород) та виноградівець К.Кочіш, повідомляє Закарпаття онлайн.

З технічними результатами змагань бажаючі можуть ознайомитися за посиланням http://www.ftu.org.ua/?mid=3&action=draws_list&tur_id=4346.

І, звичайно, від імені господарів і організаторів турніру «Кольори Закарпаття» хочеться подякувати директорові Тячівської ДЮСШ В.І. Варзі, Тячівському міському голові І.І. Ковачу, приватному підприємцеві Р.Рішко та головному судді В.В.Деяку, без допомоги і участі яких проведення наших змагань на такому якісному рівні було б неможливим.

В.Павлишинець, старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах