8657
12:56 18.092017

Попри дощ та вітер спортсмени все ж взяли участь у масштабних змаганнях в Мукачеві

Спорт 3915

Ось вже другий рік поспіль у місті над Латорицею проходять масштабні вело змагання, на які приїжджають спортсмени не лише з області, але й з найвіддаленіших куточків України.

неділя (18)

Так, вихідні у місті над Латорицею були настільки насиченими, що не кожен знав на який саме захід йому завітати. Поки у парку «Перемоги» проходив фестиваль «Варишське пиво», центральна частина міста перетворилася на масштабний спортивний майданчик, а саме у центральній частині міста стартував «Grand Prix Mukachevо 2017».

Велосипедні змагання «Grand Prix Mukachevo – 2017» – це шосейна групова кільцева гонка.

За словами організаторів завдання велоперегонів – це у першу чергу пропаганда здорового способу життя і велосипедного спорту серед населення, популяризація та розвиток аматорського велоспорту, як видовищного виду спорту, пропаганда екологічно чистого виду транспорту та виявлення найсильніших гонщиків.

Так, участь у дорослих велогонках взяло близько сотні спортсменів, аматорів та професійних велогонщиків. Не зважаючи на погодні умови всі вони проїхали необхідну дистанцію. Зазначимо, що у зв’язку з цим деякі вулиці міста були перекриті.

Як розповів для «Карпатського об’єктиву» головний організатор гонок Артем Топчанюк він був дуже задоволений тим, що на гонку приїхало багато спортсменів з інших областей.

«До нас приїхала компанія спортсменів з Миколаєва. Додам, що найстаршому учаснику змагань 71 рік, здається, наймолодшим – 18, не враховуючи того, що на дитячих велогонках були дітки двох років. Це круто! Круто, що батьки зацікавлені у тому, що дитина займалася активним способом життя, круто що старші спортсмени дають приклад молодому поколінню. Думаю, це головне», – розповів Артем.

Ілона ВІЛЬНА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах