8723
13:02 19.092017

16-річний іршавець тріумфував на обласному турнірі з більярду

Спорт 3262

dc48e3ca3e9f2b19512eff5ee11b526b16 вересня в Ужгороді відбувся традиційний чемпіонат Закарпаття з російського більярду (комбінована піраміда).

Цей турнір проводиться задля популяризації більярдного спорту в нашій області, залучення молодих спортсменів, а також для вдосконалення ігрових навичок. Цього разу участь у змаганнях узяли 16 сильних спортсменів, які представляли міста Ужгород, Мукачево та Іршаву. Найбільше гравців мав обласний центр, адже саме тут найкраще розвинутий більярдний спорт на Закарпатті.

Усього відбулося 27 поєдинків. Більшість з них проходили в напруженій боротьбі, де спрогнозувати переможця пари було важко. Мали місце й, так би мовити, «прохідні» матчі, але їхня кількість значно менша. А найсильнішим за підсумком виснажливих протистоянь став наймолодший учасник – 16-річний іршавець Олександр Фірка, який у фінальному двобої з рахунком 5:2 переміг ужгородця Миколу Шикитку. Обидва спортсмени відзначилися високим рівнем техніки. Третю сходинку розділили потужні гравці, які показали високий рівень підготовки, а саме мукачівець Олександр Шаховський та ужгородець Сергій Король.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах