8759
13:44 21.092017

Високі результати закарпатців на чемпіонаті України з пауерліфтингу серед ВНЗ

Спорт 3530

У Луцьку на чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу серед усіх вікових груп та чемпіонаті України серед студентів ВНЗ маємо ще один вагомий здобуток.

766518263-

Слідом за четвертокурсником факультeту здоров’я та фізичного виховання УжНУ Олeксій Якимeнко, який виборов срібло у ваговій групі до 66 кг, ще більшого успіху досяг студент eкономічного факультeту УжНУ, майстeр спорту Максим Офіцинський. Він впeршe став чeмпіоном Украіни з класичного пауeрліфтингу. Пeрeможна сума триборства вихованця сeкціі атлeтизму факультeту здоров’я та фізичного виховання – 595 кг (222.5+142.5+230) у ваговій катeгоріі до 83 кг, повідомляє uzhgorod.net.ua.

Вітаємо наших пауерліфтерів з досягненням, які таким приємним «подарунком» відзначили міжнародний день студентського спорту, який у всьому світі святкують 20 вересня.

Ще одну нагороду для Закарпаття принесла мукачівка Катерина Пліс, яка змагалася серед жінок у ваговій групі до 63 кг. Катерина, яка за плечима має успішні виступи в важкій атлетиці й виконала в цій дисципліні майстра спорту міжнародного класу, лише нині на чемпіонаті країни з пауерліфтингу стала срібною призеркою і виконала нормативи майстра спорту. Мукачівська атлетка в сумі триборства здолала вагу 365 кг., а в присіданні двічі побила рекорд України. Спочатку присіла зі штангою вагою 150 кг. (до неї рекорд був 145 кг), а в другій спробі зуміла присісти зі штангою 155 кг.

Як зауважив Андрій Федорішко в завершальний день змагань ще двоє закарпатців-хустян змагатимуться в чемпіонаті. «Є надія, що один із наших спортсменів виконає нормативи майстра спорту», – додав Андрій Андрійович.

pauerlifytnh

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах