8764
16:06 21.092017

Берегівські футболісти перемогли на турнірі в Угорщині

Спорт 1875

В рамках проведення Олімпійських днів в угорському місті Балатонсемеш, з 13 по 15 вересня пройшов черговий міжнародний турнір з футболу.

31886333

Змагання проходили серед юнаків 2005 – 06 років народження. Другий рік поспіль, в цих змаганнях взяли участь футболісти ДЮФК «Берегвідейк».

В цьому році в змаганнях взяло участь 7 команд з України, Угорщини, Словаччини та Румунії. Змагання проходили за коловою системою, де кожна команда мала змогу провести ігри з усіма учасниками. Юні футболісти з Берегова, провівши 6 ігор, в чотирьох отримала перемогу, одну гру звела внічию та одну програла. Але, цього виявилося достатньо для загальної перемоги. Приємно відзначити, що і минулого року на цих змаганнях наші футболісти посіли перше місце.

Юні берегівчани були нагороджені золотими медалями, грамотами та цінними подарунками від організаторів змагань. А Марк Генкель, визнаний кращим гравцем турніру.

Окрім змагань, в рамках турніру було проведено багато цікавих зустрічей. В результаті яких, між ДЮФК «Берегвідейк» та командою зі словацького міста Кральовски Хмлец, було укладено угоду про співпрацю. Уже в найближчий час, словацька команд візьме участь у третьому за ліком «Кубку Берегвідейка», який пройде в Берегові наприкінці жовтня, повідомляє lobda.at.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах