8862
15:00 26.092017

«Минай» громить свого суперника

Спорт 3663

У неділю, 24 вересня, у рамках 6-го туру аматорського чемпіонату України з футболу «Кристал» (Чортків, Тернопільська обл.) приймав «Минай».

1506352475_21992808_1916296758385891_4149868051477257263_o

Закарпатський колектив відправився на Тернопільщину виключно за перемогою, адже наша команда в чотирьох поєдинках набрала всього п’ять очок, та й суперник був далеко не найсильніший (одна перемога, одна нічия та дві поразки).

Очікувалося, що долю переможця цього протистояння визначить один-два забиті м’ячі, але вболівальники стали свідками розгрому.

Підопічні Миколи Гібалюка підійшли до гри в хорошому настрої, адже нещодавно зуміли очолити чемпіонську гонку області. Переможну ходу вони планували продовжити й у цьому поєдинку.

«Минайці» змогли виконати важливе завдання – забити швидкий м’яч. Уже на стартовій хвилині зустрічі Роберт Гегедош опинився на ударній позиції й пробив повз голкіпера – 0:1. До такого перебігу подій господарі явно не були готові, натомість закарпатці на 15-й хв. свою перевагу подвоїли. Результативний удар виявився на рахунку Михайла Кополовця. Перший тайм проходив у напруженій боротьбі, адже жодна з команд не хотіла поступатися. Гольові моменти час від часу виникали, проте забити більше, як два м’ячі, футболісти не змогли.

Під час перерви коуч гостей знайшов правильні слова для своїх підопічних. Футболісти «Минаю» не діяли по рахунку, просто відбиваючись або ж граючи від захисту. Колектив з Ужгородщини відзначався злагодженістю, майстерно поєднував ланки захисту, півзахисту та нападу, що стало фундаментом для подальших голів. Третій м’яч влетів у сітку воріт «Кристалу» вже на самому початку другого тайму. Своє ім’я на табло вписав Владислав Образцов.

У наступній 20-хвилинці господарі витримали натиск гостей, проте на 68-й хв. Гегедош продовжив розгром колективу з Тернопільщини (0:4). У психологічному плані такий хід зустрічі дещо пригнітив суперника закарпатців, проте було помітно, що вони намагалися награти хоча б на гол престижу, та все було марно. А «Минай» тим часом продовжив активно діяти, і Гегедош на 75-й хв. оформив хет-трих, а рахунок став зовсім непристойний – 0:5.

Минула всього одна хвилина, і «Кристал» був змушений ушосте виймати м’яч із сітки воріт. Цього разу після удару Ігоря Вагіна. А крапку в цій зустрічі вже на доданих арбітром хвилинах поставив Сергій Машталір.

Таким чином, «Минай» здобуває розгромну виїзну перемогу 7:0 і підіймається на третю сходинку групи 1. Роберт Гегедош після цієї гри виходить в одноосібні лідери бобмардирської гонки, маючи у своєму активі 5 забитих м’ячів.

У паралельних поєдинках 6-го туру «Хмельницький» та «Рочин» м’ячів не забивали (0:0), «Калуш» на виїзді завдяки голу Цимбалістого переграв «Ниву», а «Малинськ» та «Покуття» розписали мирову 1:1 (забивали Новосад та Уграк).

У наступному турі «Минай» удома прийматиме ФК «Малинськ», який у турнірній таблиці розташувався позаду закарпатців. Очікується цікаве принципове протистояння. Щодо суперників закарпатців, то «Рочин» прийматиме «Ниву», «Покуття» – «Хмельницький», а «ОДЕК» зійдеться із «Кристалом».

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини