9093
11:11 6.102017

Яким буде 15-й тур Вищої ліги Закарпаття з футболу?

Спорт 1474

У неділю, 8 жовтня, на футбольних полях Закарпаття пройдуть ігри 15-го туру в найелітнішому футбольному дивізіоні краю.

IMG_1712

«Карпати» (Рахів) – «Севлюш» (Виноградів)

Якщо виноградівці ставлять собі за мету завоювати «золото» чемпіонату, то в цій грі неодмінно потрібно брати максимум очок. Рахів’яни у домашніх стінах здобули три перемоги, дві нічиї та двічі поступилися. Після невпевненої гри команда Валентина Слюсара у минулому турі проти «оболонців», у матчі з рахів’янами вони залишаються фаворитами, проте якщо «Карпати» зроблять правильні висновки то зможуть зачепитися за позитивний результат.

Матч першого кола завершився перемогою «Севлюша» (4:1).

«Ужгород» – «Оболонь» (Хуст)

Очікується приблизно рівна гра. Можливо, за рахунок фактору домашнього поля активніше будуть діяти господарі. Обидвом командам необхідно брати максимум очок щоб йти вверх по турнірній таблиці. Хустяни є одними з найменш результативних команд чемпіонату, тож при хорошій результативності команда з обласного центру зможе розраховувати на перемогу.

Матч першого кола завершився перемогою «Оболоні» (1:0).

«Минай» – «Вільхівці»

«Минайцям» не складає труднощів грати на два фронти. Колектив Миколи Гібалюка має широку лаву запасних, яка дозволяє здобувати прийнятний результат чи не в кожній грі. Найімовірніше, поєдинок із «Вільхівцями» пройде за повного домінування господарів, і навряд чи у гостей є багато шансів на створення сенсації.

Матч першого кола завершився перемогою «Минаю» (1:0).

«Середнє» – «Поляна»

Цю гру можна охрестити як центральний поєдинок туру, адже зустрічаються третя та четверта команди чемпіонату. Господарі демонструють видовищніший футбол ніж гості. Та й ціна залікових балів у середнянців вища. Очікується, що «Середнє» гратиме першим номером, а ось «Поляна» шукатиме свого щастя на контратаках та стандартах.

Матч першого кола завершився перемогою «Поляни» (1:0).

«Бужора» (Іршава) – «Боржава» (Довге)

До міцного середнячка чемпіонату завітає аутсайдер. Після поразки від «Ужгорода» іршавці захочуть реабілітуватися перед власними вболівальниками. Довжанці сенсаційно зіграли внічию з «Поляною», та зачепитися за очки у цій грі буде важко.

Матч першого кола завершився перемогою «Бужори» (2:1).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах