9147
19:04 9.102017

19-річний мукачівець Владислав Французов виборов бронзову медаль. ФОТО

Спорт 3420

577 спортсменів-орієнтувальників зі всіх регіонів країни розіграли у Києві нагороди останніх офіційних змагань сезону 2017 року – чемпіонату України на спринтерських дистанціях.

21

Єдину медаль – бронзову – виборов для Закарпаття у категорії юніорів 19-річний мукачівець Владислав Французов: семикілометрову трасу, що проходила через 23 контрольних пункти, він подолав за 29 хвилин і 56 секунд. Першими з цієї дистанції фінішували кияни Станіслав Поляниця та Вячеслав Матяш.

Випускник мукачівського КСО «Товариш», а нині львів’янин Сергій Бабич – цьогорічний чемпіон країни на довгій та короткій дистанціях – цього разу фінішував п’ятим, а переможцем став бронзовий призер чемпіонату світу 2013 року харків’янин Павло Ушкварок. Втім без нагороди закарпатець не залишився: у Києві були оголошені підсумки розіграшу дев’ятиетапного Кубка України: його виборов Владислав Ласкаржевський з Дніпра, другий результат у львів’янина Юрія Бадана, третій – у Сергія Бабича.

До числа кращих на «спринтерському» чемпіонаті у своїх вікових категоріях увійшли і юні вихованці «Товариша»: гімназисти Владислав і Ніна Цепурдеї та Леонід Нечай, Валерія Смочко з ЗОШ №2, Людмила Калчева з ЗОШ №10 і Олександр Ткачук з ЗОШ № 1,  а також випускниця Кам’янецької ЗОШ Крістіна Бобер та ужгородці Андрій Василина з ЗОШ № 2 і Вероніка Гуснай, що навчається у гуманітарно-економічному коледжі Карпатського університету імені Августина Волошина.

 

Ніна Расчупкіна

Фото Станіслава Яндульського

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах