9260
10:49 13.102017

Мукачівці у драматичному матчі переграли волинян

Спорт 4440

Мукачівці в рідних стінах приймали одного з лідерів першості –луцьку «Волинь».

yu-19-kopyya-690x472

Луцька команда в переважній більшості складається з футболістів 1999-98 р.н., більшість з яких ще й виступають за основну команду «Волині», що грає в першій лізі чемпіонату країни. Тож колективу Віктора Ряшка попався надскладний суперник. Та наші хлопці не знітилися, а дали справжній бій волинянам, ба більше, ще й створили камбек, виборовши потрібні три залікові бали.

Перші хвилини матчу невеликою ініціативою володіли гості, правда їх зміст з футболу складався в переважній більшості з вертикальних передач, одразу захисники намагалися знайти довгими передачами своїх нападників на чужій половині поля, які маючи хорошу антропометрію часто вигравали верхову боротьбу в наших оборонців, але спрацьовував колективний відбір, і вже опустивши м’яч на землю лучани його втрачали, а на останнім рубежі впевненості партнерам додав наш капітан-воротар Дмитро Харченко, який не давав суперникам жодної можливості створити певні загрози поблизу воротарського майданчика вміло читав гру – коли потрібно виходив на випередження, а також відмінно грав на лінії.

Ось в такій дещо в’язкій боротьбі тривав увесь перший тайм. Та наприкінці першої половини гості таки забили. Гравець «Волині», якось доволі просто пройшов через наших оборонців, які пробували вибити м’яч, але так і не змогли спинити прохід суперника, який накотив м’яч під удар Владиславу Дмитренку, а той пробив точно в ствір наших воріт – вийшов гол у роздягальню.

На другу половину поєдинку наставник мукачівців замість Олега Сквіри випускає високого Назара Кучерука, який би міг нав’язати боротьбу гренадерам- оборонцям «Волині». Загалом, господарі в другій половині поля поступово перебрали ініціативу на себе й змушували суперника розігрувати м’яч на власній половині поля. Саме Кучерук Назар і Климець Олександр під час перетасовки захисника волинян з воротарем, змусили останнього помилитися й Олександр вже закотив м’яч в пусті ворота – 1:1. Господарі обертів не збавили, а продовжували тиснути на володіння лучан, які дещо підсіли. Можливо матч провідних гравців напередодні за основну команду таки дався взнаки й їх фізичні кондиції не дозволяли на рівних змагатися з мукачівцями. А переможну крапку в поєдинку поставив Артур Рябов, який поцілив дальнім ударом в поперечину від якої м’яч опустився за лінію воріт лучан. Могли наші хлопці забити й третій м’яч, однак після флангового проходу партнера, який накотив м’яч під удар Олександр Днісрятнський не влучив у ворота метрів з 15. Та хлопці зуміли втримати потрібний результат й підтягтися до лідерів у турнірній таблиці – саме до «Волині» та «Буковини», повідомляє прес-служба МФА.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Майже 19 тисяч компаній переїхали по Україні від початку повномасштабної війни
15:31
Віктор Микита у Будапешті зустрівся із представниками Державного самоврядування українців Угорщини та лідерами української громади
15:11
Меморіальний парк села Чома ознайомлює школярів з життям древніх угорців
14:56
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який посеред вулиці пограбував чоловіка
14:38
У рідних стінах ужгородські «Карпати» досягли максимального результату
14:03
На Виноградівщині квітне величезна поляна диких орхідей
13:43
Всі новини