9278
10:01 16.102017

«Хуст-Екстрім» – переможець 5-го етапу Кубка України з мотокросу

Спорт 4942

15 жовтня Хуст приймав 5 етап Кубка України з мотокросу (Західний регіон) і традиційний відкритий кубок Закарпатської області на приз майстра спорту Радянського Союзу Миколи Сича.

гонка-1

На одній із кращих трас України змагалися 8 команд – “Галич”, “Хмельницький”, “Загор крос-екстрим” Ужгород, “Закарпатська ОДЮСШ”, “Мукачево-Мото”, “СК смт. Великий Березний”, “Мотоклуб Іршава” та “Хуст-Екстрім”. Загалом у турнірі взяло участь майже 70 гонщиків.

“Хустська траса протяжністю 1650 м є однією з кращих в Україні. Кілька років тому вона була відмінно реконструйована, має вдале географічне розташування – близькість кордонів, тому клопотаємо про проведення на ній одного з етапів чемпіонату Європи”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” голова федерації Закарпатського осередку мотоспорту, головний суддя змагань Віктор Стегура.

У результаті напруженої боротьби у загальнокомандному заліку першою стала команда “Хуст-Екстрім”. Цьогоріч трохи не поталанило фаворитам минулих етапів Кубка Украни Західного регіону – команді Закарпатської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, яка посіла друге місце. Один із її спортсменів зазнав травми під час перегонів і був змушений покинути трек. Третьою стала команда “Мукачево-Мото”. Продовження запеклої боротьби за звання найшвидших відбудеться 28-29 жовтня в Києві на фіналі Кубка України з мотокросу.

Щодо призу майстра спорту Радянського Союзу Миколи Сича, то його теж здобули мотокросмени “Хуст-Екстріма”. Друге та третє місця розділили команди “Мукачево-Мото” та “Великий Березний”.

Видовищні змагання відбулися за підтримки міської ради та благодійного фонду “Ваше майбутнє”.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах