9409
14:00 18.102017

У Дубовому футбольним турніром вшанували пам’ять Дмитра Подольського

Спорт 3658

У неділю, 15 жовтня, у Дубовому пройшов футбольний турнір на кубок пам’яті Дмитра Подольського.

111

Це спортивне дійство вже традиційно проходить з метою вшанувати пам’ять про Дмитра Дмитовича, відомого дубівчанина, який не тільки заснував та був першим директором ЗВВО, а й зумів дати поштовх до розвитку селища.

На цей раз участь у турнірі взяли три команди ветеранів футболу. Серед них – команда ветеранів футболу ФК «Карпати Дубове», буштинські футболісти та ветерани футболу з Руського Поля.

Учасники дійства вшанували хвилиною мовчання пам’ять про Дмитра Подольського, після чого капітани футбольних команд віднесли квіти до пам’ятника відомого дубівчанина.

Перший удар по м’ячу, який й символізував початок футбольних ігор, був наданий правнукам Дмитра Дмитровича – Дмитру та Михайлу. Відтак, турнір оголосили відкритим.

Футбольні змагання проходили у кілька турів – почергово команди змагались між собою.

222

Першість виборов ФК «Карпати» (Дубове), друге місце посіли футболісти з Буштина й третє – футбольна команда з Руського Поля. Кожна з цих команд отримала кубки, а від профкому ДП «ЗВВО» – грошові нагороди. Кращих гравців відзначили грамотами, а кожному футболісту вручено медаль за участь у турнірі.

Завершився турнір трапезою. Учасників футбольних команд та найзавзятіших вболівальників пригощали боґрачем та пловом, які на відкритому вогні зготувало подружжя місцевий активіст – Ігор та Наталія Савчуки, повідомляє tyachiv.com.ua.

555 333

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах