9431
11:03 20.102017

Ліга Європи: у активі українців перемога та нічия

Спорт 1846

Як ми анонсували, вчора пройшли поєдинки 3-го туру групового етапу Ліги Європи.

2512517_w1_650x410

Вболівальники «Динамо» вже звикли, що їх улюбленці у всіх матчах групи В пропускають першими. Домашня гра із «Янг Бойзом» винятком не стала. Вже на 17-й хв. Ассалі вивів гостей вперед. Українці доволі швидко відігралися: на 34-й хв. Мбокані опинився перед незахищеними воротами і забив свій другий гол у груповому етапі (1:1). Це взяття воріт повинно було додати впевненості команді Хацкевича, однак перед перервою кияни пропустили вдруге. І знову ж таки кривдником нашої команди став Ассалі (1:2).

Вже в дебюті другого тайму Морозюк ефектним ударом зі стандарту встановив паритет (2:2). Ближчими до перемоги були «динамівці», які в останні півгодини створили кілька хороших нагод для взяття воріт, однак бодай одну із них реалізувати так і не вдалося. Не допомогло господарям і вилучення Санаго Жуніора на 82-й хв. гри. Таким чином, «Динамо» втрачає перші очки, однак фаворитом групи, як і раніше, вважаються кияни.

У паралельному матчі групи В «Скендербеу» та «Партизан» переможця не виявили (0:0). Турнірне становище після 3-го туру: 1. «Динамо» – 7 очок, 2. «Янг Бойз» – 3 очка, 3. «Партизан» – 2 очка, 4. «Скендербеу» – 2 очка.

Інша українська команда, луганська «Зоря», здобула другу перемогу поспіль. Цього разу в домашній грі проти німецької «Герти». Підопічні Вернидуба наприкінці першої 45-хвилинки завдяки точному удару зі стандарту від Сіласа повели в рахунку. Однак вже на 57-й хв. Зельке встановив паритет (1:1). Це не зламало луганчан, які були налаштовані на перемогу. Господарі на 79-й хв. зусиллями Сватка вдруге вийшли вперед. Набуту перевагу українці наприкінці гри не розгубили (2:1).

У паралельному матчі групи J між «Естерсундом» та «Атлетіком» була зафіксована бойова нічия 2:2. Турнірне становище після 3-го туру: 1. «Естерсунд» – 7 очок, 2. «Зоря» – 6 очок, 3. «Атлетік» – 2 очка, 4. «Гера» – 1 очко.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
Всі новини