9441
12:55 20.102017

Закарпатський боксер здобув «срібло» на чемпіонаті України з боксу

Спорт 1683

У місті Кропивницький відбувся Чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років.

111

Закарпатець Роберт Мартон у ваговій категорії до 91 кг зміг завоювати срібну нагороду, у кроці до золота зупинився через травму. Технічну перемогу зарахували харків’янину Сергію Горскову.

Роберт МАРТОН, срібний призер Чемпіонату України з боксу

180 спортсменів – це для Чемпіонату України U22 – це є дуже багато. Я на цих змаганнях провів 3 поєдинки із запланованих 4. У другому бою отримав розсічення голови, у третій бій ще зміг пробитися, а до 4 лікар мене не допустив через завеликого розсічення, з яким боксувати за правилами не можна. І таким чином я зайняв друге місце без фінального поєдинку.

Завдяки високому результату, Роберт Мартон потрапив до національної збірної України. І тепер на закарпатця очікують збори з головною командою країни з боксу.

Роберт МАРТОН, срібний призер Чемпіонату України з боксу

І вже протягом року буду їздити на збори із найкращими спортсменами України. По правилам, хто потрапляє до фіналу ЧУ U22, цілий рік їздить за рахунок міністерства на збори. Але на змагання потрібно давати гроші свої. Зараз підготовку і сам Чемпіонат України нам допоміг фінансово наш президент Закарпатської федерації боксу. За що йому велике спасибі.

Через травму Роберт Мартон цього року пропустить дорослий Чемпіонат України з боксу, а наступного планує взяти участь в обох найважливіших стартах держави і закріпитися у національній збірній, повідомляє Uzh Inform.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах