9492
08:52 23.102017

«Фестиваль чемпіонів» відбувся на Мукачівщині

Спорт 3488

У суботу, 21 жовтня, на стадіоні Кольчино відбулось традиційне футбольне свято для дітей – «Відкриті уроки футболу», яке проходить у рамках всеукраїнського дитячого футбольного заходу під егідою Федерації футболу України та обласних федерацій.

01

У цьому році на фестивалі були заявлені десять ЗОШ І–ІІІ ст. Мукачівського району, але, на жаль, із невідомих причин не з’явилися ЗОШ с. Станова.

Після підняття прапору під Гімн України школярі розпочали змагання у конкурсах та турнірі з міні-футболу.

Юні учасники фестивалю змагались у введенні м’яча між стійками на час, ударами на точність, ударами на дальність, жонглюванням та міні-футболом.

Футбольний турнір проходив за олімпійською системою, а кожну команду працівник поліції ознайомлював із правилами поведінки під час проведення футбольних матчів.

Слід зазначити, що до складу кожної команди входило троє дівчат, які виконували всі вправи на рівних із хлопцями. Бажання перемогти у кожному конкурсі зашкалювало.

Головна суперечка за перемогу велася в основному між командами Н.Давидково, Кольчина, Страбічова та Бобовища.

Переможцем футбольного турніру стали учні ЗОШ І–ІІІ ст. с. Н.Давидково.

Оргкомітет футбольного фестивалю визначив кращих у кожній збірній команді. Володарями спеціальних призів стали Богдан Болдижар (Кольчино), Назар Логойда (Н.Давидково), Мілан Халявка (Чинадієво), Руслан Русин (Макарьово), Павло Курак (В.Вижниця), Василь Кузьма (Бобовище), Максим Тромпак (Страбічово), Дмитро Мишанич (В.Коропець), Вадим Меденцій (Ракошино).

У загальнокомандному заліку перемогу здобули школярі ЗОШ І–ІІІ ст. с. Н.Давидково. На другу сходинку зійшли юні футболісти ЗОШ І–ІІІ ст. села Страбічова. На третю – учні ЗОШ І–ІІІ ст. села Кольчино.

Усім учасникам фестивалю в підсумку вручили подарунки, також подарували м’ячі кожній команді, спеціальні відзнаки за перемоги у конкурсах, призи кращим командам, кубки та грамоти переможцю та призерам «Фестивалю чемпіонів».

Степан СЕЛМЕНСЬКИЙ, фото Анастасія ПЕНЗОВА, ФФЗ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах