9499
08:56 23.102017

У неділю в місті над Латорицею пройшов Кубок Мукачева з мотокросу

Спорт 3049

Здається, саме вперше у Мукачеві проходить подібний захід, адже зазвичай гонки проводяться у наближених до міста селах. Проте, вже цього рід для того, щоб подивитися як змагаються гонщики та почути шум моторів не потрібно було їхати далеко за межі міста.

IMG_2844

Захід відбувався в одному із мікрорайонів Мукачева «Паланок», неподалік від самого замку. Добратися до місця призначення було не важко, адже по дорозі стояли вказівники, тому навіть ті, хто шукав трасу вперше міг з легкістю добратися до видовищних змагань. Окрім того, мотокрос стартував у неділю, 22 жовтня, тож зібрав не лише чимало учасників, але й глядачів та вболівальників.

Зауважимо, що вони могли поласувати там бограчем, шашликами, картоплею, салатами з капусти, а для тих, хто прийшов на змагання з дітьми були доступні іграшки, соки та солодка вата. Тож на мотокросі можна було не лише спостерігати як змагаються гонщики абсолютно різного віку, але й перекусити та просто гарно провести час.

Зазначимо, що стати учасником міг кожен, хто полюбляє цей вид спорту та відчуває себе впевненим. Звісно на кубок приїхали не лише жителі міста. У мотокросі брали участь гонщики з різних куточків Закарпаття: Хуста, Березного, Іршави, Закарпатської обласної ДЮСШ,Виноградова, Берегова. Були також учасники зі Львова.

Як розповіла для «Карпатського об’єктиву» Вікторія, такі змагання показують, що сильними можуть бути не лише хлопці, але й дівчата, адже вони також вміють вправно володіти мотоциклом. Окрім того, дітвора із захопленням спостерігає на те, як підскакує двоколісних і просто не може відірвати погляд від такого дратвового видовища.

«На наших очах впав один із мотоциклістів. Він їхав одним із перших і чомусь не впорався з керуванням. Ми всі підтримували його і він якнайшвидше підвівся на ноги та знову поринув у змагання. Це показало нам велику силу духу! Чи не хороший це приклад для нас усіх?» – зазначила жінка.

Опісля довгих змагань, які розпочалися об 11.00 вже ближче до вечора відбулось нагородження переможців.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах