9699
22:26 28.102017

Ужгородські «Карпати» двічі розгромили «Економ-Університет»

Спорт 4886

У рамках 5-го туру жіночої Суперліги України з гандболу ужгородські «Карпати» приймали тернопільський «Економ-Університет».

IMG_2767

Беззаперечним фаворитом цього протистояння вважалися ужгородки, адже їхнім суперником був абсолютний аутсайдер цьогорічного чемпіонату, який у восьми поєдинках вісім разів поступився. Ці матчі були хорошою нагодою перевірити найближчий резерв. Борис Петровський дав перепочити більшості гравців основи, випустивши у бій тих, хто має обмаль ігрової практики.

«Карпати» (Ужгород)«Економ-Університет» (Тернопіль) – 33:17 (13:8)

«Карпати»: Воронько, Чіковані; Шипляк 10, Мелекесцева 8, Безрукова 4, Шукаль 4, Купчак 3, Фурманець 2, Сендрей 2.

Закарпатки розпочали жваво і на стартових хвилинах заволоділи 5-очковим гандикапом. Натомість у гостей з реалізацією були проблеми. Перший результативний кидок тернопільські гандболістки завдали чи не в середині першого тайму (12 хв.). Юні «карпатівки» почувалися впевнено і контролювали хід зустрічі. Перша 30-хвилинка завершилася на користь господарок – 13:8.

Після перепочинку ужгородки додали і з плином часу їхня перевага тільки зростала. На вістрі атаки відмінно діяли Наталія Шипляк та Анастасія Мелекесцева, котрі на двох забили більшу частину голів своєї команди. Наприкінці зустрічі давалася взнаки втома гостей і «Карпати» довели справу до розгрому – 33:17.

«Карпати» (Ужгород) «Економ-Університет» (Тернопіль) 34:15 (16:7)

«Карпати»: Воронько, Чіковані; Мелекесцева 8, Шипляк 7, Безрукова 6, Готра 5, Лезінська 3, Купчак 3, Сендрей 1, Фурманець 1.

Мало хто вірив, що у матчі-відповіді гості зможуть нав’язати серйозну боротьбу, тому залишалося дізнатися з яким гандикапом цього разу тріумфують ужгородки.

У порівнянні з минулим поєдинком «карпатівки» додали у швидкості. Вдалі комбінації, потужні кидки здалеку, надійна оборона – все це стало запорукою успіху в цій зустрічі. Ужгородки задали високий темп гри, до чого не був готовий суперник. Якщо перші хвилини гості більш-менш стримували натиск «карпатівок», то наприкінці кожного з таймів у них не залишалося сил і  закарпатки просто-таки розривали їхній захист.

Цього разу «Карпати» відправили у ворота суперника 34 м’яча, а в порівнянні з попередньою грою пропустили на два  голи менше (15).

Матчі 6-го туру «Карпати» проведуть у Миколаєві, де зійдуться із місцевим «Реалом».

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах