9814
12:08 2.112017

Ліга Європи: на українців чекають нелегкі протистояння

Спорт 1572

2 листопада у другому за престижністю європейському футбольному турнір пройдуть поєдинки 4-го туру.

photo_151161_sm3_650x410

«Янг Бойз» (Швейцарія) – «Динамо» (Україна)

Кияни впевнено лідирують у групі В, однак виїзд до Швейцарії буде складний. «Динамо» вдруге в цьому сезоні відправиться у Берн. Ще в рамках кваліфікації Ліги Чемпіонів «Янг Бойз» здобув над киянами важливу перемогу (2:0). Поквитатися у домашній грі минулого туру Ліги Європи наші співвітчизники не змогли (2:2), тож «Динамо» спробує взяти реванш цього разу.

Кияни не знають смаку перемоги в основний час ще з 28 вересня, а це означає, що наш клуб підходить до цієї зустрічі не в кращому психологічному стані, а ще й до цього додалися кадрові втрати: не зможуть у цій грі команді допомогти Мбокані, Циганков та Сидорчук.

Швейцарцям необхідно перемагати, адже у їх активі всього 3 пункти. Отож на нас чекає цікаве протистояння двох амбіційний команд. Не виключено, що цього дня вболівальники стануть свідками цілої низки голів.

Головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич: «Ми постараємося перемогти і вирішити завдання виходу з групи. Тим більше, що ми з хлопцями вирішили, що виходити треба з першого місця. Щоб не повторити помилок кваліфікації Ліги Чемпіонів, ми ретельно розібрали той матч. Головною помилкою було те, що ми боялися грати в свій футбол. Так, в Берні специфічне поле, але ми вже знаємо, що воно з себе представляє. Тривала безвиграшна серія ніяк не впливає на настрій команди. Кожен новий матч – це нова історія. Тому треба виходити на поле і перемагати».

Пряма трансляція поєдинку на телеканалі Футбол 1 (початок матчу о 20:00).

«Герта» (Німеччина) – «Зоря» (Україна)

Українці у двох попередніх матчах продемонстрували свої наміри, щодо виходу в плей-оф, однак аби досягти поставленої цілі необхідно на хорошому рівні провести заключні поєдинки. Фаворитом цього протистояння вважають німців, однак українська команда не раз демонструвала, що готова відібрати очки в будь-якого суперника.

«Герта напевно буде прагнути взяти реванш за поразку у Львові, так що нам буде нелегко. Але ми і не розраховуємо на легку прогулянку, а збираємося дати бій господарям і здобути позитивний результат. Наші перемоги над «Атлетіком» і «Гертою» стали не тільки наслідком недооцінки з боку суперників. Незважаючи ні на що, «Зоря» прогресує, і просто так вийти і обіграти нас дуже складно» – розповідає головний тренер луганської команди Юрій Вернидуб.

Можемо спостерігати, що до цієї гри «Зоря» підходить у бойовому настрої. Бажаємо їм якомога швидше забезпечити собі єврокубкову весну.

Пряма трансляція поєдинку на телеканалах Україна та Футбол 2 (початок матчу о 22:05).

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини