44245
11:43 20.092024

Мукачівська команда прагне боротися за вихід до фінальної частини ДЮФЛ України 

Спорт 139

Після другого туру команда «Мункача» U-14 має дві перемоги поспіль і досить упевнено знаходиться на верхніх щаблях турнірної таблиці. 

Як команда готувалася до старту Дитячо-юнацької футбольної ліги України та оцінку перших матчів прокоментував старший тренер команди Сергій Ліснійчук.

– Ми добре провели підготовчий період до сезону – взяли участь у двох турнірах в Румунії та у Вінниці, де відповідно посіли третє та друге місця. Провели поєдинки з хорошими командами, де перевірили свої сили, визначили сильні та слабкі сторони й зуміли збалансувати склад команди. Щодо стартових матчів сезону, то важким для нас вийшов перший тур, який ми проводили на виїзді зі львівським ЛФКС «Карпати». З цим суперником нам завжди складно, так було й цього разу. Перший тайм хлопці звикали до суперника, до поля, а в другій половині наша команда заволоділа ініціативою і зуміли наприкінці зустрічі реалізувати свою нагоду. В другому матчі ми також налаштовувалися на серйозне протистояння, адже грали проти сусідів-земляків – ужгородського СДЮСШОРу, таке собі «закарпатське дербі». Тим паче, що ужгородці в попередньому турі досить упевнено переграли вдома чернівецьку «Буковину». Але вже на старті зустрічі ми зуміли провести швидкий м’яч, згодом збільшили свою перевагу і вже після першої половини стало зрозумілим, що перемога буде за нами. Так у підсумку й сталося – переконлива вікторія з рахунком – 6:0.

 Наступний матч для вашої команди прогнозується непростим, гратимете на виїзді з лідером після другого туру – ВІК-Волинь. Що скажеш про майбутнього суперника?

– Після двох турів йдемо в лідерах з волинянами, тож, звісно, гра буде важкою. Як і матч з ЛФКС «Карпатами» цей колектив грає на характері тим паче в рідних стінах. Ми готуємося, аналізуємо суперника, й точно будемо боротися за перемогу, а там – гра покаже.

– Які завдання на сезон стоять перед командою?

– Перше коло хочемо завершити як мінімум у першій трійці, а за підсумками чемпіонату – прагнутимемо вийти з групи й боротися за потрапляння до фінальної стадії чемпіонату.

Пресслужба МФА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах