44410
13:20 2.102024

Головний тренер «Вільхівців» Олексій Зорін: «Матч проти «Ужгорода» буде принциповим»

Спорт 189

Коуч команди з Тячівщини прокоментував нічийний результат (2:2) у матчі проти «Ревери 1908» та поділився своїми думками щодо наступного поєдинку – проти «Ужгорода».

«Були два різні тайми. У першій половині ми не дуже добре зіграли, бо зробили ставку на деяких гравців, які не зовсім виправдали очікування. Потім ми пропустили цей прикрий гол – з кутового. Але добре, що змогли відреагувати. Вийшли більш досвідчені виконавці. Ця гра показала, що нам їх не вистачало у попередніх матчах. Якби вони були готові грати з перших хвилин, то, можливо, ця гра склалася б по-іншому.

Попереду виїзний матч проти ФК «Ужгород». Звичайно, це принциповий поєдинок – закарпатське дербі. Будемо старатися потішити вболівальників гарною грою і позитивним для нас результатом», – цитує наставника пресслужба СК «Вільхівці».

У турнірній таблиці групи А Другої ліги України одразу чотири команди («Полісся-2», «Куликів-Білка», «Пробій», «Рух-2») мають по 16 очок. «Вільхівці» з 11 пунктами в активі йдуть п’ятими. «Ужгород» набрав 9 залікових балів і наразі займає сьоме місце.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах