ko.net.ua

На Ужгородщині точилися цікаві флорбольні баталії

Протягом двох днів, 23–24 грудня, в СК «Зінедін», що на Ужгородщині, відбувалися матчі 2-го туру чемпіонату України з флорболу серед команд Першої ліги.

Ужгородський ФлК «Альфа» в домашньому для себе з’їзному турі провів 6 поєдинків, кожен з яких проходив за різним сценарієм. Якщо в матчах зі жденієвським «Chosen» (5:4), новоявірським «Янтарем» (11:2), івано-франківськими «Воїнами» (7:1) та луцьким «Айсбергом» (5:0) наші хлопці поступилися, то в зустрічах з рівненським «Fearless» (3:1) і львівським «Empire» (1:0) святкували перемоги.

«Цей тур приніс нам великий досвід, як ігровий, так і організаційний. Окрім того, уперше зазвучав гімн нашого клубу, який відтепер завжди можна буде почути на домашніх матчах. Стало цікавим досвідом й те, що ми залучили до складу старшої команди кількох гравців-юніорів. Нам удалося здобути дві перемоги, однак ми зазнали чотирьох поразок. Потрібно визнати: команда зробила багато помилок, через які й програла. Так, не все вийшло, як ми планували, гравці припускалися банальних помилок, так, є над чим працювати, ми ще не такі сильні, якими собі здаємось і хочемо бути. Проте слід пам’ятати, що слабкий може стати сильним, а лінивий – ніколи. Найголовніше в цій ситуації – не опускати руки, повіривши, що все закінчено. Також дуже вражений тим, яку активність виявили батьки та наші друзі. Вони приходили на всі ігри й уболівали за нас. Приємно, що близько 70 відсотків залу було заповнено. І звичайно, особливу атмосферу створили чарлідери УжНУ, які своїми виступами підбадьорювали нас», – поділився враженнями президент ФлК «Альфа» Ференц Мільо.

3-й тур відбудеться в лютому наступного року. Бажаємо ужгородцям здобути хороші результати та виконати поставлені перед ними завдання.

Олег МИКИТА