10850
14:40 26.122017

Ужгородська районна ДЮСШ розповіла про успіхи команди у 2017 році

Спорт 2223

Перш за все, зазначимо, що в Ужгородській районній ДЮСШ працює 8 відділень, 4 з яких відкрито у 2016 році. У школі займаються 1015 дітей у 72 групах.

26047251_536823516694358_3326794733996984510_n

Цьогоріч збірна команда ДЮСШ з футболу вперше брала участь у Чепіонаті ДЮФЛ України двома складами. Також, за підсумками першого кола всі команди школи знаходяться на перших місцях в своїх підгрупах у Чемпіонаті ДЮФЛ Закарпатської області та Першості ДЮФЛ Закарпатської області.

Вихованка секції велоспорту Антоніна Ян, знаходиться у резервному складі збірної України. Юрій Примич, Антоніна Ян та Вікторія Свида є постійними учасниками Чемпіонатів України, де регулярно займають призові місця.

Жіноча команда з волейболу посіла 1 місце серед дівчат 2006 року та 4 місце серед дівчат 2002-2003 року народження у Першості Закарпатської області з волейболу.

Чоловіча команда з волейболу здобула призові місця у трьох вікових групах в Першості Закарпатскої області.

З вересня 2014 року в Ужгородській районній ДЮСШ відкрито відділення плавання. Юні спортсмени вже беруть участь у чемпіонатах та першостях області, де показують хороші результати та вже займають призові місця.

З жовтня 2016 року в ДЮСШ відкриті нові відділення: художня гімнастика, дзюдо, важка атлетика та бадмінтон.

Вихованці відділення дзюдо приймають участь у чисельних всеукраїнських змаганнях та навчально-тренувальних зборах, чемпіонатах України. Також дзюдоїсти виступають і на міжнародній арені: Угорщина,Чехія, Словенія, Словаччина, Польща тощо. Лев Смагін цієї осені здобув «золото» Кубку Європи в Словенії та став членом резерву юніорської збірної України, виконав нормативи майстра спорту. Іван Павлючок – кандидат у майстри спорту, бронзовий призер Чемпіонатів України (Львів, Житомир) та став членом резерву кадетської збірної України.

У відділенні важкої атлетики Павло Свербінка виконав нормативи кандидата у майстри спорту, а Іван Куклишин отримав звання майстра спорту.

Спортсмени відділення бадмінтону здобули перше місце у категорії «мікст» у міжнародному турнірі «Львівські зустрічі».

Художні гімнастки Ужгородської районної ДЮСШ є постійними призерами всеукраїнських та міжнародних турнірів, а також Чемпіонату та Кубку Закарпатської області. Виступали вже й на міжнародній арені – у Будапешті та Братиславі, повідомляє Ужгородська районна ДЮСШ.

У п`ятницю, 22 грудня, у сесійній залі Ужгорської районної державної адміністрації урочисто нагородили та відзначили кращих спортсменів Ужгородської районної ДЮСШ за високі досягнення у спорті, а саме:

⁃ Лева Смагіна та Івана Павлючка (відділення дзюдо) ;

⁃ Івана Куклишина (відділення важкої атлетики) ;

⁃ Миколу Дороговича та Максима Лютнянського (відділення футболу) ;

⁃ Ростислава Мошака (відділення волейболу) ;

⁃ Юрія Примича (відділення велоспорту).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах