10913
11:48 29.122017

В Ужгороді відзначили переможців та призерів чемпіонату міста з футболу

Спорт 2035

Переможців та призерів чемпіонату Ужгорода з футболу за підсумками 2017 року відзначили сьогодні, 28 грудня, в Ужгородській міській раді.

P4330630

«Радий вітати вас сьогодні у сесійній залі Ужгородської міської ради із такою подією – нагородженням найкращих футболістів міста. Футбол – мабуть найпопулярніший вид спорту у світі. Зараз тут зібралися відомі спортсмени – і початківці, і ті, хто вже закінчив спортивну кар’єру. Кожен із вас значну частину своїх зусиль, свого вміння, часу вкладає у розвиток футболу у нашому місті і за це вам велике спасибі», – звернувся до спортсменів міський голова. Також він привітав із прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав, щоб у сім’ях були мир, злагода, добробут.

Подяки вручили тренеру «ФК Вітязь» В’ячеславу Пінковському, президенту ФК «Вітязь» Йожефу Боднару, тренеру ФК «Вопак» Олександру Пеці, президенту ФК «Вопак» Роману Сараю, тренеру «ЕКО» Роберту Товту, спортивному директору ФК «ЕКО» Анатолію Фрігану, віце-президенту ФК «ЕКО», виконавчому директору Федерації футболу м. Ужгорода Михайлу Митровському. З нагоди 65-річчя та за вагомий внесок у розвиток федерації футболу м. Ужгорода нагородили Степана Селменського.

Нагороду «Кращий гравець команди ФК «ЕКО» та сезону отримав Василь Дудура. Кубок за перемогу у чемпіонаті Ужгорода з футболу 2017 міський голова Богдан Андріїв вручив капітану команди ФК «ЕКО». Отож, у 2017 рокі кращими стали команди ФК «ЕКО» (I місце), ФК «Вопак» (II місце), ФК «Вітязь» (III місце).

P4330704

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини