11240
15:26 24.012018

У ФК «Минай» новий головний тренер

Спорт 2183

Як ми нещодавно повідомляли, Микола Гібалюк та керівництво ФК «Минай» вирішили припинити співпрацю за згодою сторін.

KHarkovshchenko

Днями на офіційному сайті ФК «Минай» з’явилася інформація, що новим головним тренером команди став досвідчений 51-річний футбольний спеціаліст з великим досвідом роботи у професійних командах – Ігор Харьковщенко.

Новий коуч вже приступив до своєї роботи. Його вже представили команді, де він познайомився з колективом та озвучив задачі, які стоять перед ФК «Минай».

І. Харьковщенко – вихованець одеського футболу. Він добре знайомий закарпатським вболівальником. Він працював у штабі головного наставника ужгородської «Говерли» В’ячеслава Грозного з 2013-по 2016-ий. Завдяки, у тому числі, і його роботі, закарпатська команда вперше зуміла зберегти прописку у Прем’єр-Лізі протягом двох сезонів, незважаючи на величезні фінансові негаразди.

І. Харьковщенко будучи гравцем (захисником), немало пограв в українських командах («Дніпро», «Верес», «Буковина» та інші), а також за кордоном – у Болгарії, Росії та Молдові.

Свою тренерську кар’єру розпочав у 2002-ому році. Працював помічником тренера у таких відомих командах як київський «Арсенал» та запорізький «Металург». Є досвід роботи і за кордоном – разом з В. Грозним працював у титулованому «Левскі» (Болгарія), грозненському «Тереку» (Росія) та «Тоболі» (Казахстан). Самостійну кар’єру головного тренера розпочав у команді «Сахалін» (Южно-Сахалінськ), який виступав у «Східній» зоні Другої ліги чемпіонату Росії. Останнє його місце роботи – молодіжна команда ФК «Балкани» (Одеська область), яка виступає у Першій лізі чемпіонату України.

І. Харьковщенко зазначив, що ФК «Минай» буде боротися за найвищі місця. «Третє місце в групі аматорського чемпіонату України для команди з таким складом – не показник, – заявив він.  – В другому колі ми маємо виходити з групи – це одна з основних задач».

Головний менеджер ФК «Минай» Артем Письменний повідомив, що підготовка команди до сезону уже розпочалася і тренування вже проходять. Вже наступного місяця «минайці» візьмуть участь у Зимовій першості області, виступатимуть також у Кубку Закарпатської області. Є у планах і підготовка до участі в Другій лізі Чемпіонату України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах