ko.net.ua

ФК «Ужгород» розпочав підготовку до нового сезону

П’ята команда минулого й володарка золотих нагород позаминулого чемпіонатів Закарпаття з футболу розпочала підготовку до сезону.

Колектив з обласного центру зібрався 22 січня, в Ужгороді. На «порядку денному» – «утягувальний» етап, який триватиме до 1 лютого. Після того підопічні Тараса Тулайдана продовжать збори, зокрема й участю в зимовій першості краю.

Тренерський штаб має домовленість із керівництвом клубу, що в цьому сезоні команда повинна змагатися за місце, не нижче «бронзового». Відповідно вестиметься підбір кандидатур для виконання поставлених завдань. Утім за будь-яких обставин ставку робитимуть на футболістів, котрі є справжніми патріотами міста й мають бажання захищати насамперед його честь. Запрошення зроблено цілому ряду виконавців, зокрема й тим, котрі виступають за кордоном – в Угорщині та Словаччині. Правда, поки це зробити важко, адже гравців у сусідніх країнах мають вигідні матеріальні умови. Тим не менше на перегляді нині – десяток імен. Можуть з’явитися й іще новачки. Хто себе зарекомендує на зборах, того й залишать у складі.

Поки ж відпустили ветеранів – Дениса Пахомова та Матвія Бобаля, на місце яких узяли молодших гравців. Крім того, колектив залишили Олександр Назаренко та Іван Варваринець, повідомляє ФФЗ.