11698
14:03 15.022018

Закарпатці показали високі результати на юнацькому чемпіонаті України зі сноубордингу

Спорт 1813

На чемпіонаті України серед юнаків та дівчат зі сноубордингу, який проходив на гірськолижному курорті «Буковиця», що на Львівщині успішно виступили закарпатські атлети.

101-22078-1

Зокрема у віковій групі «старші дівчата» 2003-2004 р.н. вихованка ужгородського тренера Яна Чернея Надія Гапатин не мала рівних у слаломі. Вона здолала дистанцію за 59,46 секунди, випередивши найближчу переслідувачку Софію Проіус з Івано-Франківщини на 3,5 секунди. Бронза дісталася представниці Тернопільщини – Наталії Федишин.

У хлопців у цій віковій групі переможцем також став закарпатець Назарій Гулій, правда у своєму чемпіонському часі він на одну секунду поступився Надії, фінішувавши з часом 1 хв, 17 секунд. Срібло також в спортсмена з Ясінянської СДЮШОР Євгена Швайгера, бронза в Олександра Крицуна з Івано-Франківщини, повідомляє uzhgorod.net.ua.

Як зауважив наставник Надії Гапатин Ян Черней: «Вже на цьому тижні їдемо на міжнародні «фісовські» змагання до Словаччини на гірськолижний курорт Вішня Боча, а потім в Італію. Разом з Надією їде й сноубордист Тарас Ковбаснюк. Сподіваюся, що там також зможемо поборотися за медаль».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах