12261
12:02 9.032018

«Минай» обіграв учасника Другої ліги чемпіонату України

Спорт 1647

Як краще привітати ще своїх любимих жінок та відданих вболівальниць? ФК «Минай» вирішив,що перемога – це кращий подарунок. Тому у товариській грі, яка відбулася саме вчора, 8 березня, на штучному полі в Середньому, «минайці» здобули перемогу.

1520529156_DSC_4809

А суперник був не простий – ФК «Львів». Це команда з іменем. Сьогодні вони представляють Другу лігу чемпіонату України і ще минулого року пробилися навіть у четверть фінал Кубка України. Під час перерви у третьому за силі дивізіоні України, галицька команда завітала у гості на Закарпаття. І з ким, як не з таким суперником краще відточувати майстерність «минайцям» під час підготовки до фінальних ігор аматорського чемпіонату України.

І «Минай» зіграв блискуче. Особливо у першому таймі. Саме у перші 45 хвилин «минайці» повністю переграли суперника і вирішили долю поєдинку.

Так, рахунок у грі уже на 4-тій хвилині відкрив захисник Владислав Образцов, який вдало замкнув головою передачу з кутового – 1:0. Подвоїв рахунок через 5 хвилин капітан Владислав Микуляк. Він скористався помилкою захисників «Львова». Саме від центрбека гостей м’яч відлетів до капітана «Миная», який самотньо очікував у воріт суперника. Уникнувши офсайду, Владислав майстерно перекинув голкіпера – 2:0.

Відзначився у поєдинку і ще один захисник – Василь Беца, який скористався асистом Роберта Гегедоша. Лобода розіграв атаку лівим флангом. Відпасував на Микуляка, який діагоналлю знайшов у штрафній Гегедоша, той скидує під удар Беці і Василь б’є точно в дальню шістку. Гегедош, між іншим, грав на позиції вінгера і разом з Яромиром Лободою розривали фланги «Львова», що і забезпечило результат гри.

«Львів» також мав моменти, але сконструювати гол так і не змогли.

У другому таймі наставник «Миная» Ігор Харьковщенко знову тасував склад і робив чимало замін. Зокрема, повністю поєдинок зіграли лише Едуард Дзьоба та Володимир Корнутяк. У другому таймі основна боротьба точилася лише у центрі поля і особливих моментів для зміни рахунку команди не мали.

У підсумку 3:0 і «Минай» з гарним настроєм готується до четверть фіналу Зимової першості Закарпаття з «Поляною», який відбудеться 10 березня, о 15.00 в Середньому, повідомляє ФК «Минай».

ФК «Минай» – ФК «Львів» 3:0

Голи: Образцов, 4, Микуляк, 9, Беца, 13.

Минай (1-ий тайм): Попович – Беца, Допілка, Образцов, Федак – Вагін, Корнутяк Микуляк, Гегедош, Лобода – Дзьоба.

Минай (2-ий тайм): Сидоренко – Смокоровський, Минайленко, Корнутяк, Червонецький – Ількович, Полянський, Машталір, Тищук, Капустей – Дзьоба.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах