ko.net.ua

Юна закарпатка стала бронзовим призером Чемпіонату України з вільної боротьби

5-9 березня в місті Бахмут Донецької області проходив чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2001-2002 років народження.

Спортсменка із Закарпаття виборола третє місце на Чемпіонаті України з вільної боротьби серед кадетів у Бахмуті

Чотири килими на стадіоні «Металург» зібрали кращих спортсменів з 23-х регіонів країни, які змагалися не лише за нагороди, але й за право виступити в складі національної збірної на чемпіонаті Європи, що пройде 21-30 квітня в Києві.

За підсумками боротьби дівчат у командному заліку місця розподілилися таким чином: 1 місце – Донецька область (77 балів), 2 місце – Львівська область (66 балів), 3 місце – Київська область (48 балів), повідомляє zakarpattya.net.ua.

За підсумками дводенних змагань юнаків у командному заліку регіони України розташувались так: 1 місце – Одеська область (89 балів), 2 місце – Донецька область (74 бали), 3 місце – Київська область (70 балів).

Кожен переможець і призер, окрім традиційної медалі та грамоти, отримав на згадку цінний подарунок: талісман чемпіонату – песика Боркó, спортивний костюм (переможцям) або футболку (призерам), атрибутику з олімпійською символікою від Відділення Національного олімпійського комітету України в Донецькій області, а також соляну лампу від Донецької обласної федерації вільної боротьби.

Серед інших, серед дівчат у категорії 43 кг третє місце виборола спортсменка із Закарпаття Марія Томищ.