ko.net.ua

Поліція Мукачівщини провела змагання з міні-футболу між командами міста і району

Поліцейські Мукачівського відділу та районного відділення поліції провели турніри з міні-футболу серед школярів міських шкіл та збірних команд сіл Великі Лучки та Горонди. Кращих було нагороджено грамотами, кубками та подарунками.

16 березня поліцейські Мукачева та Мукачівського району між школярами навчальних закладів Мукачівщини провели турніри з міні-футболу.

У міських змаганнях, які відбулись на базі Дитячої юнацької спортивної школи м. Мукачева, взяли участь чотири збірні команди учнів загальноосвітніх закладів №13, №16 та навчально-виховного комплексу №6. В боротьбі за перше місце свою спритність, швидкість мислення на футбольному полі та вміння грати в футбол найкраще продемонстрували школярі ЗОШ№13.

На футбольному полі у с. Великі Лучки Мукачівського району зійшлись дві збірні команди: господарі поля та футбольна команда с.Горонда. В результаті фінального матчу перемога дісталась гостям – школярам із Горондівської загальноосвітньої школи.

Наприкінці зустрічі організатори, тобто поліцейські разом з представниками відділів освіти, привітали учасників та нагородили грамотами, кубками та футбольними м’ячами на знак подяки й підтримки цікавого дозвілля школярів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.