13012
11:13 18.042018

Ужгородські школярі вибороли друге місце у Західноукраїнській лізі «Дитяча легка атлетика ІААФ»

Спорт 2056

Нещодавно в спортивній залі Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка пройшов третій, заключний тур Західноукраїнської ліги «Дитяча легка атлетика ІААФ».

1

У змаганнях взяли участь учні 5-х класів з Тернополя, Луцька, Івано-Франківська, Ужгорода та Хмельницька. Учасники продемонстрували свою спритність, швидкість та витривалість у різноманітних випробуваннях: естафета зі стійками та бар’єрами, метання диску, вортекс, біг по координаційній драбинці, «багатоскоки», «хрестик», а також комплексна естафета «Формула-1».

Школярі змагались як за перемогу у загальному підсумку за сумою виступів у попередніх турах (в Івано-Франківську та Ужгороді), так і на окремому етапі. Боротьба була дуже напруженою оскільки на перемогу у загальному підсумку претендували всі команди.

Традиційно, змагання розпочались із запальної розминки, яку провела викладач ТНПУ Машталер І. Суддівська бригада була сформована зі студентів факультету фізичного виховання ТНПУ ім. В.Гнатюка.

За результатами змагань перемогу у ІІІ турі Західноукраїнської Ліги «Дитяча легка атлетика IAAF» здобула команда Тернополя, другими стали представники Івано-Франківська, а бронзу завоювали школярі з Луцька.

Успіх господарів в останньому турі, за рахунок бонусних балів, дозволив їм випередити в командному заліку на одне очко представників Ужгорода. За підсумком усіх трьох етапів місця розподілились наступним чином: першим чемпіоном Західноукраїнської ліги «Дитяча легка атлетика ІААФ» стала команда Тернопіля, 2 місце – Ужгород, 3 місце – Івано-Франківськ, 4 місце – Луцьк, 5 місце – Хмельницький, повідомляє Закарпаття онлайн.

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
3520 закарпатських водіїв оштрафували за перевищення швидкості
09:36
Гранти для підприємців: успішні історії співпраці з ГО «Неємія»
09:31
Малозабезпечені сім’ї Перечинської громади отримали великодні продуктові набори
08:59
Угорські скаути Закарпаття долучилися до екотолоки у Карпатах
08:54
Судитимуть закарпатця, який під приводом пошуку зниклого військовослужбовця виманив у його дружини 10 500 доларів США
17:06
На Закарпатті прокуратура передала на ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав – чоловіка судитимуть
16:34
Графік руху комунальних автобусів в Ужгороді на Великдень
16:12
Переселенка з Донецька зробила майже з нуля художню гімнастику елітним видом спорту Перечина
15:56
Ужгородські «Карпати» отримали суперниць у півфіналі Кубка України
15:48
На Закарпатті – відбій тривоги
15:35
Всі новини