13395
13:41 1.052018

У Тячеві змагалися тенісисти з різних куточків України

Спорт 2518

Насиченим на змагання на тенісних кортах Тячівської ДЮСШ виявився останній тиждень квітня.

IMG_9578

Відразу два турніри Федерації тенісу України з перервою в один день зібрали в м. Тячів практично 150 учасників з Києва, Луцька, Тернополя, Чернівців, Івано-Франківська, Львова, Ужгорода, Трускавця, Коломиї, Стрия, Надвірної, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева.

Турнір ФТУ 2 категорії «Відкрита першість Тячівської ДЮСШ» (23-26.04), який є традиційним і проводиться в місті понад тридцять років, виявив переможців і призерів серед юнаків та дівчат у вікових категоріях до 10, 12 і 14 років. Ними стали львів’яни Олександр Дида, Рената Огниста, Яромир Залізняк, киянка Марія Сідельник, Валерія Крот і Марія Попович з Чернівців, Єлизавета Труш з Луцька. Не пасли задніх і закарпатці – переможцями турніру стали тячівець Ігор Шишмарьов та Юрій Келемен з Хуста, срібними призерами – Кирило Куликов з Виноградова та хустянин Анатолій Савицький, ще дві тячівки – Дарина Глібчук і Валерія Лукач – розмістилися на третіх сходинках п’єдесталу у своїх вікових підгрупах.

А вже через день після закінчення Відкритої першості школи, 28 квітня, тячівські корти стали ареною проведення наступного турніру Федерації тенісу України серед юнаків і дівчат до 14 років під назвою «Neresen cup».

Паралельно з офіційним турніром проводилися і регіональні змагання для 10-річних і 12-річних спортсменів, повідомляє Закарпаття онлайн.

Переможцями і призерами турніру стали:

У юнаків: 1.Захар Петровський (Тернопіль), 2. Богдан Довбуш (Львів), 3. Ігор Шишмарьов (Тячів).

У дівчат: 1. А.Несмянович (Луцьк), 2. К.Іванюк (Чернівці), 3. В.Попович (Берегово).

IMG_9760 IMG_9580 IMG_9622

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах