13422
10:54 3.052018

Мукачівці впевнено обіграли тернополян

Спорт 1692

Вчора, 2 травня, на мукачівському стадіоні «Авангард» пройшла гра 15-го туру Першої ліги чемпіонату України з футболу серед команд U-19, у якій «Мукачівська футбольна академія» зустрічалася із ДЮСШ Тернопіль.

IMG_2777-690x460

У першому колі змагань поєдинок між цими командами завершився на користь ДЮСШ Тернопіль (3:0). Мукачівці на цю гру були налаштовані взяти реванш і покращити своє турнірне становище. З поставленим перед собою завданням закарпатці впоралися.

Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою і відразу ж почали створювати гольові нагоди. Перший небезпечний момент біля воріт гостей увінчався успіхом уже на 18-й хв. Автором забитого м’яча став Артем Атамась. Підопічні Віктора Ряшка не збавляли обертів і ще до перерви зробили свою перевагу переконливою – 3:0. Точними ударами відзначилися Юрій Булеза та Артем Баятян.

У другому таймі мукачівці контролювали хід зустрічі й змогли забити вчетверте: передачу партнера результативно замкнув Іван Байса. «Мукачівська футбольна академія» довела справу до впевненої перемоги 4:0 і в хорошому настрої готується до поєдинку із івано-франківською «Нікою», який відбудеться 9 травня.

Колектив з міста над Латорицею набирає 28 очок, що на п’ять менше ніж у луцької «Волині», яка йде другою.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах