ko.net.ua

Вища ліга Закарпаття з футболу: анонс 4-го туру

У суботу та неділю, 12-13 травня, на футбольних полях області пройдуть поєдинки 3-го туру Вищої ліги Закарпаття.

12 травня (субота)

«Ужгород» – «Поляна». Матч саме між цими командами буде центральним у четвертому туру. Якщо колектив з обласного центру ставить перед собою завдання потрапити до призової трійки, то у звітному протистоянні необхідно брати максимум очок. Зробити це буде непросто, адже полянці набрали хороший хід і йдуть без поразок. Виокремити фаворита зустрічі складно. Не виключено, що долю матчу можуть вирішити дрібниці.

 «Оболонь» (Хуст) – «Карпати» (Рахів). Обидві команди перебувають у нижній частині турнірної таблиці, не здобувши жодного залікового балу. Але є значна відмінність – хустяни провели три матчі, а рахів’яни – один. Гості у 2018 році демонструють кращі результати ніж господарі, однак на боці «Оболоні» фактор домашнього поля. Обидва ФК з усіх сил намагатимуться набрати дебютні залікові бали в чемпіонаті.

13 травня (неділя)

«Середнє» – «Вітязь» (Концгазо). Минулорічний срібний призер прийматиме новачка ліги. Середнянці попередній тур пропускали, а напередодні здобули дві вікторії. «Вітязь» двічі перемагав удома, а от на виїзді поступився. Очікується, що дербі Ужгородщини пройде за переваги господарів.

ДЮСШ Тячів – «Вільхівці». Господарі ніяк не можуть віднайти своєї гри і в трьох стартових турах зазнали нищівних поразок. «Вільхівці» – явний фаворит цього протистояння. Гості повинні показати результативний футбол і здобути переконливу перемогу над аутсайдером Вищої ліги.

МФА «Мункач» – «Бужора» (Іршава). Обидва футбольні колективи свої попередні поєдинки програли, тому на звітний двобій налаштовуються тільки на перемогу. На вболівальників чекає цікаве протистояння двох приблизно рівних команд.