13960
15:12 21.052018

Кращі футбольні колективи Закарпаття провели матчі 5-го туру

Спорт 1692

У неділю, 20 травня, відбулися поєдинки 5-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

Цей вікенд відзначився як розгромними перемогами, так і напруженими нічийними зустрічами.

«Карпати» (Рахів) – ДЮСШ (Тячів) – 4:0

Рахів’янам у поєдинку проти тячівців удалося здобути перші залікові бали. Господарі поля вже на 20-й хв. зусиллями Василя Терпака вийшли вперед, а ще через п’ять хвилин Юрій Яремчук подвоїв перевагу своєї команди. Наприкінці першого тайму «Карпати» зуміли довести справу до розгрому. Дубль на свій рахунок записав Яремчук, а ще одне взяття воріт в активі Миколи Козурака. Після перепочинку забитих м’ячів уболівальники не побачили. Рахів’яни завдяки цій звитязі покидають низ турнірної таблиці.

«Бужора» (Іршава) – «Середнє» – 1:4

Середнянці підтвердили статус фаворита і здобули впевнену виїзну перемогу. Уже в дебюті поєдинку Руслан Соскида вивів гостей уперед. Нападник на досягнутому не зупинився і на 34-й хв. записав на свій рахунок дубль. Ще до перерви Іван Качур потроїв перевагу колективу з Ужгородщини. На 77-й хв. забив гол Михайло Полянський з «Бужори», однак завершальне слово було за гостями. Дмитро Рацин уже в компенсований арбітром час установив остаточний рахунок на табло – 1:4.

«Вільхівці» – «Ужгород» – 0:0

Поєдинок пройшов у рівній боротьбі й завершився безгольовою нічиєю. Обидві команди мали кілька моментів, аби змінити рахунок на табло, однак витиснути з них максимум не вдалося. Якщо колектив з Тячівщини цей заліковий бал може внести собі до активу, то для ужгородців це, швидше, втрата двох очок, аніж здобуття одного.

«Севлюш» (Виноградів) – «Оболонь» (Хуст) – 6:0

Команди демонструють абсолютно різний рівень гри. У той час як виноградівці борються за найвищі місця, хустяни перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Гості не змогли нав’язати господарям боротьби й зазнали нищівної поразки. У складі «Севлюша» забитими м’ячами відзначилися Пилип Кольцун, Михайло Чедрик, Михайло Реплюк та Олексій Остафійчук. Дубль на рахунку Адріана Пуканича.

«Поляна» – МФА «Мункач» (Мукачево) – 1:1

У першій 45-хвилинці справа до забитих м’ячів не дійшла, а от після перепочинку команди обмінялися результативними атаками й розписали нічию. Віталій Міклош на 66-й хв. вивів полянців уперед, а вже через три хвилини Назар Грицак установив паритет. На більше команд у цій грі не вистачило.

«Вітязь» (Концгазо) матч 5-го туру пропускав.

Олег МИКИТА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах