14153
12:20 29.052018

Середнянці та виноградівці влаштували своїм суперникам погром

Спорт 3344

26–27 травня відбулися поєдинки 6-го туру Вищої ліги Закарпаття з футболу.

«Ужгород» – «Карпати» (Рахів) – 3:1

Рахів’яни не змогли зупинити домашню переможну ходу «Ужгорода». Господарі поля були активнішими в нападі й забили три м’ячі, на що суперник відповів тільки одною результативною атакою. На 25-й хв. Сергій Машталір вивів «Ужгород» уперед, однак через кілька хвилин Юрій Яремчук зрівняв рахунок. На перерву команди пішли за нічийного результату. Під час другого тайму погіршилася погода (злива, град, блискавка) і поєдинок навіть призупиняли. Однак у таких складних умовах підопічні Мирослава Баб’яка змогли витиснути максимум і забили два голи. Точні удари на рахунку Олександра Грицкевича та Михайла Дудаша.

«Середнє» – «Поляна» – 8:0

Центральний двобій туру був позбавлений інтриги вже в середині першого тайму. Середнянці підтвердили статус одного з фаворитів чемпіонату й здобули дуже переконливу домашню перемогу над непростим суперником. Хет-трик на рахунку Річарда Шольца, ще по одному результативному удару завдали Павло Тищук, Руслан Соскида, Олександр Бако, Сергій Кундрик та Віталій Медведєв.

МФА «Мункач» (Мукачево) – «Вільхівці» – 2:1

Мукачівцям знадобилося п’ять поєдинків, щоб здобути дебютну вікторію. У рідних стінах колектив з міста над Латорицею виявився сильнішим за «Вільхівці». Основний перебіг подій розгорнувся в стартовій частині гри. Господарі завдяки точному удару Владислава Ярмошенка вже на 5-й хв. вийшли вперед, проте гості швидко відігралися: на 14-й хв. Володимир Товт установив паритет. Переможний м’яч на 22-й хв. забив Максим Кодря. Більше голів у цій зустрічі вболівальники не побачили.

«Вітязь» (Концгазо) – «Бужора» (Іршава) – 0:1

Новачок Вищої ліги не зміг здобути прийнятний результат у домашній грі з міцним середняком. Більшу частину матчу на табло були нулі, однак наприкінці зустрічі іршавці змогли дотиснути «Вітязь» і таки ввігнали м’яч у сітку воріт господарів. Єдиний точний удар на рахунку Ярослава Ломаги.

ДЮСШ Тячів – «Севлюш» (Виноградів) – 0:11

Як і передбачалося, виноградівці не відчули серйозного опору суперника і здобули розгромну перемогу. Своє ім’я в графу «забиті м’ячі» записали: Адріан Пуканич, Юрій Чонка, Михайло Реплюк (2), Михайло Чедрик (2), Андріан Бабич (2) та Мирослав Мудра (3).

24 травня відбулася перенесена гра 8-го туру між «Вітязем» (Концгазо) та «Вільхівцями», через участь останніх у фіналі Кубка Закарпаття. Господарі першими відкрили рахунок (Максим Шамрай), але втримати переможний результат не змогли. «Вільхівці» в другій 45-хвилинці провели три результативні атаки й довели справу до перемоги (1:3). Забитими м’ячами у складі гостей відзначилися Артур Апіян, Василь Габор та Юрій Мандич.

Турнірна таблиця

Команда І В Н П О
1 «Середнє» 5 5 0 0 15
2 «Севлюш» (Виноградів) 5 4 1 0 13
3 «Ужгород» 6 4 1 1 13
4 «Бужора» (Іршава) 6 3 1 2 10
5 «Поляна» 6 2 2 2 8
6 «Вільхівці» 6 2 2 2 8
7 «Вітязь» (Концгазо) 6 2 0 4 6
8 МФА «Мункач» (Мукачево) 5 1 2 2 5
9 «Карпати» (Рахів) 4 1 0 3 3
 10 «Оболонь» (Хуст)  5  1  0  4  3
 11 ДЮСШ Тячів  6  0  1  5  1

Олег МИКИТА

Фоторепортаж із поєдинку «Ужгород» «Карпати» (Рахів)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах