ko.net.ua

Закарпатські ДФС-ники  взяли участь у спартакіаді на березі Чорного моря

Закарпатські працівники органів ДФС протягом трьох днів змагалися у міні-футболі, пляжному волейболі, гирьовому спорті, настільному тенісі, боулінгу та стрільбі. У загальному рейтингу наша команда посіла 11 місце.

Протягом минулих вихідних в Одесі пройшла Всеукраїнська спартакіада ДФС. Понад 700 співробітників фіскальних органів, серед яких і команда із Закарпаття, в кількості 22 учасники, взяли участь у змаганнях. Варто зазначити, що такий захід не відбувався з 2014 року і зараз ДФС відновлює формат спартакіади.

Найкращих результатів цьогоріч працівники органів ДФС Закарпаття досягли у футболі, волейболі та стрільбі, повідомила «Карпатському об’єктиву» ДФС у Закарпатській області.

Присутній на спартакіаді в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв зауважив, що такого рівня змагання – це більше, ніж просто данина здоровому способу життя. На своєму прикладі працівники органів ДФС показують, що єдність в спортивній команді може бути прикладом успіху й у повсякденній нашій роботі, де так само важливі взаємовиручка, дух здорового суперництва, постійне самовдосконалення та вміння не здаватися ні за яких обставин.