ko.net.ua

ФК «Кідьош» здобув «Кубок Федерації» Берегівського району

На стадіоні селища Вилок нещодавно відбулися завершальні ігри за почесний трофей.

Гра за третє місце. «Вилок» – «Перехрестя» – 3:0

У матчі за третє місце між собою зустрілись команди Виноградівського району ФК «Вилок» та ФК «Перехрестя». Із перших хвилин гри ініціативою заволоділи господарі поля, що й призвело до взяття воріт суперника вже в дебюті зустрічі. На 5-й хвилині відзначився Юлій Балаж. На 13-й хв. Сергій Сусік подвоїв рахунок – суперник не зміг нічого протиставити супернику. А на 21-й хвилині Ерік Блонар забив третій гол у ворота «Перехрестя».

Забивши три м’ячі, футболісти Вилока дозволили собі грати розкуто. До перерви рахунок не змінився.

У другій половині гри команди не змогли відзначитися. Діяли нарівні, почергово обмінюючись атаками, та матч так і завершився впевненою перемогою «Вилока» – 3:0.

Фінал. «Кідьош» – «Батьово» – 3:3 (пен. – 5:4)

На відміну від гри за третє місце, фінальна видалася цікавішою і, забігаючи наперед, можна сказати: для одних – щасливою, а для інших – трагедійною. Справа в результаті й ході матчу. Початок зустрічі був рівним. Згодом футболісти Батьова заволоділи ініціативою й контролювали перебіг подій на полі. Хоч у першому таймі й не змогли вразити ворота суперника.

Друга половина поєдинку в плані реалізації виявилася більш ніж цікавою. Із перших хвилин другого тайму футболісти Батьова знову виділялися на полі командними та індивідуальними діями, показуючи хороший футбол. Уже на 48-ій хвилині, що й очікувалося, Роман Папарига відкрив рахунок. Перевага була очевидною, для вболівальників усе впиралося в питання часу. Але за 10 хвилин зусиллями Бейло Дерцені команда з Кідьоша зрівняла рахунок. Радіти її футболістам і палким фанам довелося недовго, оскільки за 2 хвилини Ласло Баті знову вивів «Батьово» вперед, а на 72-ій хвилині Крістіан Товт забив третій гол у ворота «Кідьоша». Здавалося, доля переможця турніру визначена. За продемонстрованої тотальної переваги колективу з Батьова «Кідьош» не мав шансів змінити хід гри. Вірили в останній хіба найвідданіші прихильники, які підбадьорували свою команду йти вперед.

Футболісти з Батьова, зарано повіриши у власну перемогу, знизили оберти, вирішивши, що все зроблено для загальної перемогу. Це й зіграло на руку футболістам Кідьоша. В останні хвилини гри вони активізувалися, створили кілька небезпечних моментів. Гол головою Василя Цільо на 88-ій хвилині додав сил. І це призвело до третього голу в додані хвилини. Автором маленького дива став Бейло Дерцені. Фінальний свисток арбітра зафіксував нічию 3:3.

Пробиття післяматчевих пенальті вийшли краще у футболістів Кідьоша, що й принесло їм перемогу.

Після завершення турніру учасники змагань були нагороджені кубками, медалями та м’ячами, повідомляє Берегівська районна федерація футболу.