15295
14:30 25.072018

Ужгородський футболіст став гравцем МФК «Миколаїв»

Спорт 1861

Після річної перерви ужгородський захисник Дмитро Сартіна знову вийшов на поле у футболці миколаївського клубу.

У сезоні 2016/2017 Дмитро вже виступав за «Миколаїв», будучи твердим гравцем основи. Але минулий сезон він відіграв вже за київську «Оболонь-Бровар», де провів 25 матчів і забив 2 голи.

У міжсезоння ужгородець повернувся до вже знайомого футбольного колективу, з яким пройшов повноцінні передсезонні збори, які команда проводила у Мукачеві. В одній з контрольних ігор вони зустрічались з «Минаєм» і виграли 1:0, Дмитро відіграв весь матч.

«У Києві у мене закінчився контракт, я став вільним агентом. Вирішив поговорити з Русланом Михайловичем про своє повернення до «Миколаєва», мені завжди подобалося це місто і вболівальники. Ось тепер я тут і готовий допомагати МФК «Миколаїв» усіма силами!», – прокоментував клубній прес-службі своє повернення сам Дмитро.

21 липня Сартіна провів першу офіційну гру у новому сезоні Першої ліги України, і за збігом обставин, якраз проти своїх екс-одноклубників з «Оболонь-Бровар». Дмитро відіграв всі 90 хвилин, а гра завершилась нульовою нічиєю, повідомляє lobda.at.ua.

Довідка

№ 69 – Дмитро Сартіна.

Вихованець СДЮШОР Ужгород та СДЮШОР Шахтар (Донецьк).

Виступав за молодіжний склад «Шахтар» (Донецьк), «Геліос», «Оболонь-Бровар».

У складі МФК «Миколаїв» провів 41 матч, забив два м’ячі.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах