15975
11:31 22.082018

Мукачівські футболісти вибороли «Кубок Святого Іштвана»

Спорт 5092

Команда МФА «Мункач» U-13 минулого тижня завоювала два трофеї. Після вікторії на «Галицьких канікулах» мукачівці стали володарем Кубка Святого Іштвана.

У неділю, 18 серпня, у селі Яноші, розпочався міжнародний дитячо-юнацький турнір з футболу серед юнаків 2006 року народження. Участь у змаганнях взяли 20 команд.

«Мункач» розпочав боротьбу в групі D. Спочатку підопічні Мрослава Бундаша переграли «Тарпу» (Угорщина) – 3:0, далі берегівський «Берегвідейк» – 4:0 та ДЮФК «Довге» – 6:0, а в завершальному матчі групового етапу здолали ДЮСШ Тячів – 3:0.

Тож у наступний етап змагань пройшли МФА та «Торпо».

У зоні В МФА розпочала виступ з невдачі – мінімально поступилася ужгородському СДЮСШОР – 0:1. У наступному матчі МФА перемогла ДЮФК «Сільце» – 2:0. У третій грі мукачівці здолали ДЮСШ «Хуст-Нарцис» – 3:2.

У півфіналі МФА мінімально здолала «Тарпу» – 1:0, а в іншому півфіналі свалявське «Сузір’я» з аналогічним результатом перемогло СДЮСШОР.

Тож у фіналі «Мункач» зійшовся з ДЮФК «Сузір’я». Мукачівці впевнено перемогли свалявських однолітків – 4:0 і стали володарями Кубка Святого Іштвана. Третіми стали ужгородці, які переграли «Тарпу» (4:1), повідомляє прес-служба МФА.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах