ko.net.ua

У Тячеві відбувся Національний турнір Федерації тенісу України

Національний турнір Федерації тенісу України, вже третій в цьому році, відбувся з 24 по 27 вересня на тенісних кортах Тячівської ДЮСШ.

Оскільки на цей раз захід проходив в рамках святкування Дня міста, то й назву мав відповідну – «День міста Тячів».

Майже 80 учасників зі Львова, Одеси, Івано-Франківська, Хмельницького, Кривого Рогу, Коломиї, Стрия, Трускавця, Ужгорода, Сваляви, Берегова, Виноградова, Хуста та Тячева виборювали першість серед юнаків і дівчат у вікових категоріях до 10, 12 і 14 років у одиночному і парному розрядах.

Вдало виступили закарпатці, на рахунку яких 6 перших та 5 других місць.

Переможцями турніру стали: Ігор Шишмарьов з Тячева (одиночний і парний розряди), Дарина Глібчук (парний розряд), а також юні хустяни Юрій Келемен (одиночний і парний розряди) і Анатолій Савицький (парний розряд).

Срібними призери: тячівки Дарина Глібчук (одиночний розряд), Марія Тиводар і Марія Шишмарьова (парний розряд), Анатолій Савицький з Хуста та берегівчанка Ніколетт Гада в одиночних розрядах.

Не залишилися без нагород і Вероніка Ключ зі Львова, Яна Данилишин з Коломиї, Ярослав Ігошин з Кривого Рогу, Аліса Билінська з Одеси та багато інших…

Технічні результати змагань за посиланням, повідомив директор турніру, старший тренер відділення тенісу Тячівської ДЮСШ Ю. Павлишинець.