17376
10:55 18.102018

Ужгородські «Карпати» у запеклій боротьбі зазнали прикрої поразки

Спорт 1421

Вчора, 17 жовтня, відбулася перша гра 3-го туру жіночої Суперліги України з гандболу, в якій львівська «Галичанка» приймала ужгородські «Карпати».

Зустріч принципових суперників пройшла у напруженій боротьбі. У кращих традиціях гандбольних «класико» ім’я переможця стало відоме тільки наприкінці матчу. Виграв той, хто припустився менше помилок. На жаль, це був не закарпатський колектив.

Уже стартова 10-хвилинка дала зрозуміти, що двобій буде цікавий. Команди уважно діяли в обороні, а відрив у рахунку сягав один-два м’яча. Неймовірну гру цього дня продемонструвала воротар «Карпат» – Єлизавета Воронько, яка неодноразово яскравими сейвами рятувала свою команду. На завершення 20-ї хвилин матчу «Галичанка» заволоділа 3-очковою перевагою (9:6), однак «карпатівки» зусиллями Анасасії Мелекесцевої, Анни Лезінської та Софії Безрукової нівелювали перевагу суперника й на перерву команди пішли за рахунку 10:10.

Другий тайм господарки розпочали впевнено й лідирували в рахунку, але гості показали бійцівський характер і змогли не тільки наздогнати суперника, а й вийти вперед (17:19). На жаль, у закарпаток був великий брак при передачах, що призвело до кількох визначальних гольових атак у власні ворота. У заключній 5-хвилинці львів’янки показали хорошу гру й вирвали перемогу. Фінальна сирена зафіксувала звитягу «Галичанки» з рахунком 24:21.

Забитими м’ячами у складі «Карпат» відзначилися: Анастасія Мелекесцева (5), Яна Готра (5), Анна Лезінська (5), Софія Безрукова (3), Олена Пилип’юк (2), Анна Тріфонова (1).

Повторна зустріч між «Галичанкою» та «Карпатами» відбудеться сьогодні, 18 жовтня, о 15.00. Матч обіцяє бути цікавим.

Олег МИКИТА, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах