ko.net.ua

Футболісти ДЮСШ «Минай» здобули золоті медалі на змаганнях в Угорщині

Вихованці Миколи Цимбала та Михайла Чернявського – спортсмени 2010-2011 р.н. продовжують брати участь у закордонному турнірі – Інтерлізі.

Цього разу тур змагань відбувався у Кішварді, в Угорщині. До турніру залучені футболісти зі Словаччини, Угорщини, Румунії та України.

І цього разу «минайці» везуть додому золоті нагороди! Варто зазначити, що на цей етап тренерський штаб вирішив повезти два склади.

Лише у першому поєдинку закарпатці у напруженій боротьбі поступилися землякам – команді із «Сільце» Іршавського району. А далі – одні перемоги. Спочатку переграли господарів турніру – Кішварду – 2:0, потім перемогли однолітків із Матисалки – 1:0, розгромно обіграли також Фегердьормут – 4:1 та другу команду “Минаю” – 3:0.

Окрім золотих командних нагород, кращим голкіпером турніру назвали Дмитра Хромчака.

«Друга наша команда складалася із хлопців дещо молодшого віку – 2011 р.н. Для них цей турнір став хорошим досвідом міжнародних ігор. Вони показали волю до перемоги та намагалися зіграти у якнайкращий футбол. Помилки були, будемо працювати далі. Загалом, умови для проведення ігор були якнайкращими – поля у Кішварді, прийом та атмосфера порадували. Загалом, задоволений нашими футболістами, показали характер та достойну гру. Вони великі молодці», – розповідає Микола Цимбал.

Вихованці ДЮСШ «Минай» повертаються на Закарпаття не тільки із золотими нагородами, але із цілим міхом позитивних емоцій та налаштування на наступні перемоги, повідомляє офіційний сайт ФК «Минай».