17686
20:41 31.102018

Кубок України: «Минай» забиває київському «Динамо», але покидає турнір

Спорт 2262

У рамках 1/8 фіналу Кубка України з футболу «Минаю» довелося протистояти одній з кращих українських команд – «Динамо» (Київ).

Приїзд на Закарпаття гранда вітчизняного футболу викликав у вболівальників великий інтерес. Охочих відвідати цей матч було стільки, що довелося навіть встановлювати додаткові трибуни.

На стадіоні у селі Минай був справжній аншлаг. Було помітно, що на Срібній землі скучили за футболом високого ґатунку. І дійсно поєдинок вийшов цікавим.

Кияни прогнозовано з перших хвилин взяли м’яч під свій контроль, але минайці злагоджено оборонялися і не давали супернику провести швидку результативну атаку. На 21-й хв. закарпатці провели контрнаступ, який завершився виходом Гегедоша віч-на-віч з воротарем: Роберт майстерно перекинув Георгія Бущана і вивів свою команду вперед – 1:0.  Кияни у другій половині першого тайму створили кілька небезпечних моментів, але витиснути з них максимум не вдалося. На перерву команди пішли за мінімальної переваги «Минаю».

А ось стартовий відрізок другої 45-хвилинки шокував місцевих уболівальників. «Динамівці» жваво розпочали другий тайм і протягом восьми хвилин провели три результативні атаки. Дубль до свого активу записав Микола Шапаренко, ще одне взяття воріт в активі Дениса Гармаша. Відійти від такого удару підопічні Ігоря Харьковщенка не змогли. Столичні футболісти контролювали хід зустрічі й здобули перемогу з рахунком 1:3.

«Минай» провів непоганий поєдинок, але, на жаль, покинув розіграш Кубка України. Тепер закарпатці сконцентруються на чемпіонаті й спробують навесні оформити вихід у Першу лігу України.

«Минай» «Динамо» (Київ) – 1:3 (1:0)

Голи: Роберт Гегедош 21 – Микола Шапаренко 50, 54, Денис Гармаш 58.

«Минай»:  Сергій Мелашенко, Василь Беца, Петро Стасюк, Василь Кобін, Ігор Ощипко, Максим Гавриленко, Яромир Лобода, Владислав Микуляк (Стефан Федак 71), Василь Пиняшко (Олексій Шпак 83), Роберт Смокоровський (Анатолій Нурієв 62), Роберт Гегедош.

Головний тренер: Ігор Харьковщенко.

«Динамо»: Георгій Бущан, Артем Шабанов, Микита Бурда, Микола Морозюк, Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський (Че Че 67), Вітор Буено (Денис Гармаш 46), Йосіп Піваріч, Євгеній Смирний, Владислав Супряга, Мікель Дуелунд (Віталій Буяльський 46).

Головний тренер: Олександр Хацкевич.

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах