17793
12:13 6.112018

В Ужгородській футзальній лізі візьмуть участь 32 команди

Спорт 3243

У суботу, 3 листопада, в спорткомплексі «Юність» проходив відбірковий етап (кваліфікація) до відкритого чемпіонату міста Ужгород із футзалу.

У змаганнях взяли участь 12 збірних та районних команд, які виборювали путівки до однієї з ліг чемпіонату УФЛ.

У сезоні 2018–2019 рр. в Ужгородській футзальній лізі візьмуть участь 32 команди (4 ліги по 8 команд), які складатимуть супер, вищу, першу та другу ліги.

Згідно з жеребкуванням, 12 кваліфікаційних команд були розбиті на 3 групи по 4 команди в кожній. До першої потрапили «Шипіт» (Міжгірський р-н), «Кам’яниця», «Ядзакі», «Верховина» (Оноківці). Другу склали «Спарта», «Невицький замок», «Метеор» (збірна районів), «Імперія». У третій змагались «Кочут», «Судмедекспертиза», «Ужнет+» та «Лугош».

Переможці груп та краща друга команда потрапляли до стадії півфіналу, де розігрували путівки до супер, вищої та першої ліг. Команди, які зайняли 2 та 3 місця в групах, зіграють у другій лізі УФЛ. А четверті команди виборювали одну «путівку під сонцем».

У результаті напружених футбольних баталій до Суперліги потрапила «Кам’яниця», яка стала переможцем відбіркового етапу. На другому місці «Невицький замок», на третьому – «Судмедекспертиза». Ці два колективи будуть виступати у Вищій лізі УФЛ. Міжгірська команда «Шипіт», яка стала четвертою, змагатиметься у Першій лізі. У Другій лізі поміряються силами «Ужнет+», «Лугош», «Метеор», «Імперія», «Ядзакі» та оноківська «Верховина», яка стала останнім щасливчиком.

Після завершення змагань переможець та призери були нагороджені почесними кубками.

10 («Зінедін») та 11 листопада («Юність») відбудеться І тур довгоочікуваної всіма командами Ужгородської футзальної ліги, повідомляє Прес-служба УФЛ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах