18321
15:21 26.112018

Вирішальні матчі Ліги чемпіонів Закарпаття

Спорт 1683

У неділю, 25 листопада, у смт Середнє відбулися головні матчі Ліги чемпіонів Закарпаття з футболу 2018.

Невдахи півфінальних двобоїв – «В.Лучки» та «Голубине» – змагалися за бронзові медалі. Поєдинок вийшов цікавим і, що важливо для вболівальників, результативним. Команди задали високий темп гри, обмінявшись успішними атаками вже на 6-й хв. протистояння. Ініціативою володіли номінальні гості, яким ще до перерви вдалося створити гандикап у два м’ячі (1:3).

На початку другої 45-хвилинки «В.Лучки» скоротили відставання до мінімуму, однак переломити хід поєдинку їм не вдалося. Їхній суперник контролював перебіг подій на полі, тож не тільки зберіг переможний результат, а й збільшив перевагу. Фінальний свисток сповістив про перемогу гравців «Голубиного» (2:5), які в підсумку були нагороджені бронзовими медалями. Героєм зустрічі став Владислав Туряниця, котрий записав на свій рахунок хет-трик (2, 39, 83). Ще по одному результативному удару в складі переможців завдали Олександр Сваровський (4) та Ігор Зінчук (88). За «В.Лучки» забивали Ярослав Стеблак (6) і Дмитро Теличко (57).

Інтриги у фінальному матчі («В.Лази» – «Ф.Медвідя» Н.Давидково) було небагато. Новодавидківці розписалися у воротах суперника двічі в кожному з таймів та отримали бажаний трофей (4:0). Авторами забитих м’ячів були Едуард Варга (13), Яніс Качур (42, 89), Сергій Медвідь (66).

Таким чином, переможцем Ліги чемпіонів Закарпаття 2018 став ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково). Срібними медалями нагородили футболістів «В.Лаз», а бронзовими – представників «Голубиного». Кращими гравцями фінального протистояння визнали Івана Пазуханича («Ф.Медвідя») та Михайло Мотильчака («В.Лази»), а ліпшими в грі за «бронзу» були Іван Глагола («В.Лучки») та Владислав Туряниця («Голубине»).

Олег МИКИТА

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах