ko.net.ua

Вирішальні матчі Ліги чемпіонів Закарпаття

У неділю, 25 листопада, у смт Середнє відбулися головні матчі Ліги чемпіонів Закарпаття з футболу 2018.

Невдахи півфінальних двобоїв – «В.Лучки» та «Голубине» – змагалися за бронзові медалі. Поєдинок вийшов цікавим і, що важливо для вболівальників, результативним. Команди задали високий темп гри, обмінявшись успішними атаками вже на 6-й хв. протистояння. Ініціативою володіли номінальні гості, яким ще до перерви вдалося створити гандикап у два м’ячі (1:3).

На початку другої 45-хвилинки «В.Лучки» скоротили відставання до мінімуму, однак переломити хід поєдинку їм не вдалося. Їхній суперник контролював перебіг подій на полі, тож не тільки зберіг переможний результат, а й збільшив перевагу. Фінальний свисток сповістив про перемогу гравців «Голубиного» (2:5), які в підсумку були нагороджені бронзовими медалями. Героєм зустрічі став Владислав Туряниця, котрий записав на свій рахунок хет-трик (2, 39, 83). Ще по одному результативному удару в складі переможців завдали Олександр Сваровський (4) та Ігор Зінчук (88). За «В.Лучки» забивали Ярослав Стеблак (6) і Дмитро Теличко (57).

Інтриги у фінальному матчі («В.Лази» – «Ф.Медвідя» Н.Давидково) було небагато. Новодавидківці розписалися у воротах суперника двічі в кожному з таймів та отримали бажаний трофей (4:0). Авторами забитих м’ячів були Едуард Варга (13), Яніс Качур (42, 89), Сергій Медвідь (66).

Таким чином, переможцем Ліги чемпіонів Закарпаття 2018 став ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково). Срібними медалями нагородили футболістів «В.Лаз», а бронзовими – представників «Голубиного». Кращими гравцями фінального протистояння визнали Івана Пазуханича («Ф.Медвідя») та Михайло Мотильчака («В.Лази»), а ліпшими в грі за «бронзу» були Іван Глагола («В.Лучки») та Владислав Туряниця («Голубине»).

Олег МИКИТА