ko.net.ua

Увага! Матч ужгородських «Карпат» та херсонської «Дніпрянки» перенесли

Як ми раніше повідомляли, у шостому турі жіночої Суперліги України з гандболу «Карпати» на своєму майданчику зустрінуться із минулорічним бронзовим призером – «Дніпрянкою».

Перша гра між цими командами повинна була розпочатися сьогодні, 7 грудня, о 17:30 у спортзалі «УЗОСШІ з ПВОП», вул. Загорська, 28 (Ліцей-інтернат), однак через технічні проблеми двобій перенесли. Стартова гра відбудеться сьогодні у СК «Юність» (початок о 16:00).

Повторна зустріч, як і планувалося, пройде у суботу, 8 грудня, об 11-й годині у спортзалі «УЗОСШІ з ПВОП», вул. Загорська, 28 (Ліцей-інтернат).

Ці матчі розпочнуть друге коло чемпіонату. За підсумками десяти зіграних поєдинків «Карпати» перебувають на третій сходинці турнірної таблиці (14 очок). «Дніпрянка» йде позаду і має у своєму активі 8 залікових балів.

Попередні ігри за участі цих команд завершилися впевненими перемогами ужгородок (31:21; 32:20). У найближчих протистояннях команда Віктора Чернова намагатиметься здобути максимум очок, адже перед командою стоять високі завдання.