18648
14:29 12.122018

Колишній наставник ФК «Минай» тренуватиме команду Першої ліги України

Спорт 1813

Мова йде про Миколу Гібалюка.

Як нещодавно повідомила прес-служба МФК «Миколаїв», новим головним тренером миколаївців став відомий український футболіст та тренер Сергій Шищенко. У новий тренерський штаб увійдуть Микола Гібалюк і Роман Чумак, завданням якого стане робота з воротарями. Кандидатура ще одного асистента новий коуч визначиться пізніше.

Після першої частини чемпіонату корабели займають дев’яте місце в турнірній таблиці Першої ліги. Шищенка та Гібалюка поєднує давня дружба ще з тих часів, коли вони разом виступали за донецький «Металург» та маріупольський «Іллічівець» (2002 – 2004 роках).

Для Гібалюка «Миколаїв» не нова команда, тут він виступав в якості гравця у 2013 році, провівши 7 матчів за півсезону. Закарпатським вболівальникам він запам’ятався виступами за ужгородську «Говерлу» (2010-2012), «Середнє», «Велику Бийгань», «Ужгород», «Минай» та «Севлюш». У складі останніх чотирьох клубів він ставав переможцем Першої ліги Західної зони Закарпаття, три рази вигравав чемпіонство у Вищій лізі Закарпаття (одне з яких в якості тренера), також має у своїй колекції декілька Кубків та Суперкубків області.

Нагадаємо, що в «Миколаєві» виступає ще один ужгородець – захисник Дмитро Сартіна, тож стежити за цією командою будемо з ще більшою увагою. А в перспективі це буде досить принциповий суперник для минайців у Першій лізі, повідомляє lobda.at.ua.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах