19243
13:07 29.012019

Закарпатські хокеїсти тріумфували на турнірі в Словаччині

Спорт 2232

Минулого вікенду в словацькому місті Свидник провели традиційний міжнародний хокейний турнір. Участь у цих змаганнях узяли й «Закарпатські ведмеді» (збірна області).

Представники Срібної Землі протистояли колективам зі Стропкова та Бардейова, а також господарям змагань. Наші хокеїсти показали високий рівень гри й зуміли вибороти перше місце.

У стартовому матчі «Закарпатські ведмеді» зустрічалися з командою з міста Бардейов. Цей поєдинок завершився переконливою перемогою українців з рахунком 3:0. Забитими шайбами відзначилися Василь Ябрик, Олександр Князев та Сергій Уранов.

Наступним суперником «ведмедів» став колектив з міста Стропков. Гра вийшла результативною і тримала в напрузі до фінального свистка. Усе ж сильнішими виявилися гості з України (3:2). Переможний результат нашій команді забезпечили Сергій Уранов та Олександр Князев (дубль).

У завершальному матчі турніру закарпатці зустрілися з господарями. Словацька команда впевнено розпочала гру й була попереду 2:0, однак наші хокеїсти зуміли переломити хід протистояння на свою користь і здобули важливу перемогу. Фінальний свисток зафіксував тріумф закарпатців з рахунком 2:3. Свої імена в графу «закинуті шайби» записали Сергій Уранов Михайло Саух та Олександр Дмітрієв.

Завдяки 100-відсотковому результату (три перемоги в трьох матчах) «Закарпатські ведмеді» посіли першу сходинку й стали переможцями міжнародних змагань. Також відзначимо, що гравець нашої команди Сергій Ковач переміг у номінації «Кращий захисник».

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини